Wszystkie składniki:
mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, pentaerythrityl tetraisostearate, diisostearyl malate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77491, ci 77891]. rose gold inci: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, diisostearyl malate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, pentaerythrityl tetraisostearate, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77891, ci 75470, ci 77491]. copper inci: synthetic fluorphlogopite, octyldodecyl stearoyl stearate, mica, ci 77491, dimethicone, isononyl isononanoate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, zinc myristate, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin. jasper inci: synthetic fluorphlogopite, mica, octyldodecyl stearoyl stearate, ci 77491, zinc myristate, dimethicone, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, diisostearyl malate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin. emerald, amethyst inci: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77891, ci 77499, ci 77491, ci 77510, ci 77266]. diamond inci: calcium aluminum borosilicate, octyldodecyl stearoyl stearate, mica, dimethicone, silica, zinc myristate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, synthetic fluorphlogopite, olive glycerides, tin oxide, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77891, ci 77491]. royal gold inci: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, caprylyl methicone, diisostearyl malate, isononyl isononanoate, pentaerythrityl tetraisostearate, trimethylsiloxysilicate, synthetic fluorphlogopite, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77510]. sapphire inci: aluminum, octyldodecyl stearoyl stearate, mica, ci 77510, dimethicone, zinc myristate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, silica, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin. antique inci: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, diisostearyl malate, caprylyl methicone, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, alumina, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, triethoxycaprylylsilane, synthetic fluorphlogopite, phenoxyethanol, ceramide np, silica, ethylhexylglycerin, [+/-:ci 77491, ci 77499, ci 77163, ci 77492, ci 77510, ci 77891,]. platinium inci: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, alumina, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, silica, [+/-: ci 77499, ci 77891, ci 77491]. onyx inci: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, alumina, dimethicone, calcium aluminum borosilicate, zinc myristate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, isononyl isononanoate, caprylyl methicone, trimethylsiloxysilicate, ppg-3 hydrogenated castor oil, silica, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np, ethylhexylglycerin, tin oxide, [+/-:ci 77499, ci 77891, ci 77491].