Cienie do powiek

Too Faced Natural Eyes, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kas95
    19 stycznia 2024 o 12:56
    Piękności ♥️
    Bardzo lubię korzystać z tej paletki na co dzień. Kolory są ładne a cienie nakładaja się bardzo łatwo. Nie osypują się i utrzymują się długo na powiece. Ciemnego brązu używam do wypełnienia brwi.
  • 4 stycznia 2024 o 2:25
    To jest cudo. Uwielbiam!
    Kupiłam ją na olxie - ktoś jej nie używał, ja strasznie chciałam ją wypróbować, a szukałam jej w tańszej wersji, niż w Sephorze. Nie zawiodłam się :) Zacznę od samego doświadczenia używania. Otwieram tę paletkę, a w środku piękne lusterko, i przede wszystkim cudowny wainiliowo-kokosowy zapach. Nie jestem fanką słodkich zapachów, wolę świeższe, ale ten jest piękny. Te brązy i beże są cudowne - i ciepłe, i chłodne, każdy może znaleźć coś dla siebie. Chapeau bas dla Too faced za zrobienie neutralnych kolorów większych., bo faktycznie te zawsze pierwsze się zużywają :) Mam kilka palet, wiele chciałam wypróbować, ale najczęściej używam właśnie tej. Napisałam, że kupię ją ponownie, ale nie wiem, czy będę musiała - tę mam ponad rok i widoczne zużycie jest naprawdę minimalne.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • większe neutralne kolory
    • i maty, i błyszczące
    • ma najpiękniejszy błyszczący beżowy kolor, jaki znam :)
    • i ciepłe, i chłodne brązy
    • super trwałość
    • pięknie się blendują
    Wady:
    • nie znam :) może cena, ale według mnie warto
  • 24 czerwca 2023 o 9:36
    Cudowana paleta!
    No powiem Wam, że jestem nadal w szoku, że 4 lata zwlekałam z kupieniem paletki. Dotychczas nie miałam w KWC tej jednej ulubionej, ale na ten moment ta zaspakaja moje pragnienia w makijażu oka. Jest to świetna, neutralna paleta cieni na dzień. Cienie są jak masełko l, każdy można aplikować osobno, ale razem można stworzyć makijaż od dziennego po wieczorowy i za każdym razem czujesz luksus, luksus tej konsystencji, kolorów, opakowania i zapachu, który jest jak afrodyzjak. Poraz kolejny potwierdza się stwierdzenie, że to w prostocie siła. Paletka może wydawać się nudna, zbyt oczywista. Ale tutaj właśnie o to chodzi. Uwielbiam jej brązy, bo wreszcie nie są zbyt ciepłe l, ale też nie trupie, uwielbiam satynowe błyski, bo są nie przesadzone, ale dopełniają makijaż. Zdecydowanie jest to moja ulubiona paleta tej marki, a wszystkie późniejsze w kolorystyce czy konsytencji naprawdę są z tyłu. Cieszę się, że marka nadal ma te paletę w swojej kolekcji bo to ich gral, paleta jak od projektanta.
    Zalety:
    • Cudowna pod każdym względem.
    Wady:
  • 10 czerwca 2023 o 22:50
    Super
    Paleta cieni jest super, ma do wyboru kilka kolorów , pigmentacja jest dosc intensywna i utrzymuje się dość długo, super sie prezentuje na powiece, trwalosc na plus cena tylko minus.
  • 10 czerwca 2023 o 22:27
    Dla koneserów, dziś już nie kupiłabym tak drogiej palety
    Kupiłam co najmniej 5 lat temu i mimo, że palety używam dość często i jest to moja jedyna paleta nude aktualnie, to ubytek jest ... nie duży, a przecież już powinnam ją wyrzucić i to zdaję się po 3 latach stosowania. To pierwszy powód dla którego nie kupiłabym dziś tak drogiej palety. W wieku nastoletnim gdy skóra i powieki bardziej się przetłuszczały, faktycznie bywały problemy z trzymaniem się cieni na oku, ale z biegiem lat, ustawieniem dobrej pielęgnacji (a może wyrobieniem ręki w makijażu własnym?) i stosowaniem jako bazy korektora z pudrem... nie zauważam dużych różnic w cieniach tańszych i droższych, a przynajmniej nie takich, które bym wyceniła na dopłacanie 100-200zł więcej. Oczywiście pigmentacja i płynne rozcieranie cieni bez znikania ich w przypadku too faced są lepsze, nie mówię, że nie, ale znowu... czy w przypadku cieni nude ma to aż takie znaczenie? Mam mieszane odczucia. Ogromnym atutem jest na pewno design palety i jej opakowanie, jest super porządne i przetrwało nie jedną podróż latając w kosmetyczce. Zawiasy się nie urwały, jak to często zdarza się w tanich paletach, nawet przy upadku podczas malowania - i nawet wtedy cienie się nie ukruszyły. Wiadomo, przyjemniej sięga się po tak ładną paletkę w codziennym makijażu, ale to już każdy sam musi wycenić, na ile ma podejście do makijażu stricte funkcjonalne - liczy się, jak wygląda końcowy makijaży - a na ile jest to dla kogoś również forma rytuału i relaksu, który nabiera innego wymiaru z kosmetykami premium. I ile jesteśmy chętni za to zapłacić. Te kilka lat temu paleta kosztowała 179zł i kupowałam ze zniżką 20%, czyli za jakieś 144zł. Dziś cena regularna w Sephora to 269zł. Same cienie - naprawdę dobrze skomponowane, chociaż i tak za dużo ciemnych odcieni, chyba, że ktoś namiętnie wykonuje brązowe smoky eyes. Na co dzień używając jaśniejszych cieni, bardzo rzadko korzystam z trzeciej "kolumny" cieni. Ulubione cienie to silk tedy w wewnętrzny kącik do każdego mejkapu, cudo, oraz push -up na środek powieki dla jej uwypuklenia. Do blendowania i załamania powieki strip poker i cashmere bunny, fajne miękkie matowe cienie, trudno z nimi zepsuć mejkap. Heaven ma naprawdę słabą pigmentację, już lepsze sa inglotowe chociażby... W Honey Pot bardzo łatwo traci się błysk przy rozcieraniu, ciężko uzyskać efekt taki jak "w opakowaniu" na powiece. Jak w końcu z bólem serca pozbędę się tej palety, to zamienię na coś tańszego.