WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Nivea Hyaluron Cellular Filler, Przeciwzmarszczkowy krem na noc `Odbudowa elastyczności`

• 14 maja 2025 o 7:02
    Bardzo dobry krem na noc
    Właśnie kończę ten krem, więc pora na kilka słów oceny. Bardzo dobrze mi się sprawdził i był naprawdę wydajny. Kupiłam go w dużej promocji w popularnej drogerii stacjonarnej. Opakowanie jest funkcjonalne, ma szeroki otwór dzięki czemu bez problemu wydobywamy krem do samego końca. Krem ma dość gęstą konsystencję, jednak szybko się wchłania i nie zapycha porów. Wyraźnie ujedrnia i poprawia stan skóry, która rano jest zregenerowana i dogłębnie nawilżona. Bez trudu się rozprowadza i nie pozostawia lepiącej warstwy. Zarówno jego konsystencja, jak i zapach bardzo mi odpowiadają i sprawiają, że używanie tego kremu jest jeszcze bardziej komfortowe. Dla dojrzałej, suchej cery to strzał w dziesiątkę.
  • 28 października 2022 o 19:33
    Naprawdę działa cuda
    Krem znajduje się w zewnętrznym opakowaniu kartonowym. Kartonik w kolorze granatowo różowym. Na opakowaniu znajduje się trójwymiarowy efekt sześcianu. Napisy na opakowaniu w kolorystyce różu, granatu oraz bieli. Napisy czytelne w języku polskim. Napisy bardzo szczegółowo opisane dzięki czemu producent opisuje nam jakich efektów możemy spodziewać się po kosmetyku . Opakowanie bardzo eleganckie przyciągające wzrok. Wewnątrz opakowania kartonowego znajduje się słoiczek z kremem. Słoiczek w kolorze granatowym z srebrno metaliczną granatową nakręcaną nakrętką z wytłaczanym na wieczku napisem firmowym Nivea. . Słoiczek o pojemności 40 ml. Napisy na słoiczku w kolorze białym oraz różowym. Krem w kolorze brzoskwiniowym . O bardzo bogatej tłustawej konsystencji. Zapach lekki przyjemny nie duszący. Krem dobrze się nakłada jednak za szybko się nie wchłania ale właśnie o to chodzi w kremach na noc aby efekt był dłuższy. Skóra po przebudzeniu jest promienna wyraźnie odżywiona I odbudowana a zmarszczki jak by zostały wyprasowane. Skóra jest bardzo promienna I jędrniejsza. Krem naprawdę działa rewelacyjnie. Odżywia dogłębnie skórę przez co skóra jest bardziej miękka I widocznie odmłodzona. Jest to Krem który naprawdę działa cuda. Ja już widzę efekty . Na lepsze efekty będę musiała jeszcze trochę poczekać bo testuje go stosunkowo nie długo,ale jestem już nim bardzo zachwycona. Moja twarz jeszcze nigdy tak dobrze nie wyglądała Polecam i na pewno Krem zostanie ze mną na dłużej. Krem nie powoduje podrażnienia ani reakcji alergicznej ani swędzenia skóry twarzy.
    Zalety:
    • Ładne eleganckie opakowanie.
    • Konsystencja
    • Dobrze nawilża i odżywia skórę
    • Skóra ujędrniona I wygląda na młodsza

Zobacz także inne Kremy na noc