Tusze do rzęs

Sensique Sensitive Skin, Perfect Beauty 2 in 1 Mascara Tusz wydłużający z odżywką

edgreta
    14 czerwca 2022 o 17:03
    Świetny i wydajny
    Maluję rzęsy codziennie i zazwyczaj po miesiącu rozglądam się za nową maskarą. W tym przypadku zauważyłam,że maskara jest wydajna, jeszcze mam sporo na szczoteczce, ajedno pociągnięcie zupełnie wystarczy , aby mieć rzęsy-marzenie. Tusz świetnie rozdziela rzęsy i dopieszcza te małe i te dłuższy rzęsy na całej długości. Bardzo ładne opakowanie .
    Zalety:
    • wydajny produkt
    • wysoka jakość zgodnie z opisem producenta
    • rozdziela i wydłuża rzęsy
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    W strefie wolnocłowej
  • 9 kwietnia 2021 o 17:58
    WOW!
    Tusz zakupiłam po tym, jak skończyła mi się inna mascara tej marki. Niestety jej nie było, więc zdecydowałam zaryzykować i wziąć inny. Jestem naprawdę pełna uznania dla tej firmy, bo to kolejny fantastyczny produkt. Mam bardzo wrażliwe oczy, mocno podrażnione. Ten tusz sprawdza się świetnie. Nie uczula, nie podrażnia w żaden sposób. Rozdziela i podkręca rzęsy, nadając im fajną objętość. 2 warstwy wystarczające są na codzień, na wyjście dodaję trzecią. Nie jest zbyt drogi i często można go zakupić na promocji. Jeśli chodzi o właściwości odżywki, zauważyłam że rzęsy mniej wypadają. Jest bardzo wydajny - mam go już 5 miesiąc, co prawda nie jest używany codziennie, ale nie wysycha. Opakowanie jest eleganckie, nie wyciera się. Szczoteczka fajnie rozdziela, nie nakłada się na nią zbyt dużo tuszu (a to częsty problem)
    • Działanie na rzęsy
    • Efekt końcowy
    Drogeria Natura
  • 15 sierpnia 2019 o 12:45
    Pogrubia tylko u nasady, nie wydluza
    Tusz kupilam dla testu nowej kolekcji sensique. Bylam bardzo ciekawa jak sprawuja sie tusze tej marki bo nigdy wczesniej zadnego nie uzywalam. Skusilam sie wlasnie na ten bo w opisie przeczytalam ze zawiera odzywke stymuluje wzrost rzes i ma wlasciwosci ochronne bo zawiera w sobie keratyne i d- pantenol. Niestety troche sie na nim zawiodlam. Z moimi rzesami nie robi praktycznie nic . Troche je pogrubia ale tylko u nasady, nie wydluza, skleja rzesy i skraca mi je optycznie. Spektakularnego efektu nie ma co sie spodziewac. Ladne opakowanie, szczoteczka silikonowa dla wielbicieli, bezzapachowy i nie uczula oraz trwaly to sa jedyne zalety tej maskary.
    Zalety:
    • nie uczula
    • bezzapachowa
    • silikonowa szczoteczka
    • nie rozmazuje sie ani nie kruszy
    • trwaly
    Wady:
    • Skraca optycznie rzesy
    • tusz osiada tylko u nasady rzes
    • nie pogrubia ani nie wydluza rzes
    Drogeria Natura