Cienie do powiek

Wibo Wibo x Viva-A-Viva, My Choice Wibo, Paletka do makijażu w specjalnej edycji Karoliny Wójcik

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2022 o 8:49
    Był czas, że je z chęcią używałam
    Coś w sobie mają te cienie, może nie są idealne, ale z chęcią po nie sięgałam szczególnie brązowe kolory połączone z pomarańczem i żółtym dawały świetny efekt. Co do pigmentacji jest troszkę gorsza od palety Zmalowanej z tej serii, ale na co dzień całkiem dawało to radę. Co do pigmentów brokatowych, to jest bardzo słaba jakość. Opakowanie bardzo mi się podoba jest konkretne, choć trochę ciężkie przez lusterko. Lustro jest dobrej jakości w którym możemy się przeglądnąć.
  • 26 kwietnia 2021 o 19:04
    Super
    Paleta cieni jest fajna, ponieważ ma wiele kolorów, ma Fajny pigment, długo się utrzymuje na powiece oczywiście, przede wszystkim spełnia wszystkie swoje właściwości. Cena jest ok
  • 13 marca 2021 o 8:50
    Nic odkrywczego
    Cienie się opsypuja, napigmentowane są dobrze ale moim zdaniem słabo się blenduja a dodatkowo się osypuja . Co do kolorów to ja osobiście z całej paletki używam 3 a kolor typu niebieski raczej nigdy nie użyje. Uważam że jest to słaby dobór kolorystyczny. Ta paletka to była strata peieniedzy.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    Wady:
    • Osypuja się
    • Nie chcą się blendowac
  • 4 lutego 2021 o 10:08
    Super biznes
    Kupilam ta paletke w rossmannie za... jedyne 5 zl! Mam tyle cieni, za tak niska cene. Super okazja. Cienie sa fajne. Dosc mocno sie sypia, ale wystarczy strzepac na pedzlu. Piekne kolory, szczegolnie braz. Zakoczylam sie jak fajnie wyglada fiolet na oczach.
  • 25 maja 2020 o 1:09
    Jednym słowem: Idealne
    Szczerze polecam te Cienie. Paletka jest dobrana w tak i sposób, że Można zrobić i delikatny i wyrazisty makijaż. Cienie nie osypują się, są wytrzymałe i bardzo dobrze się blendują. Uwielbiam!
    Zalety:
    • Blendowanie