Kremy na noc

Yoskine Matcha Urban D-Stress, Day & Night Cream Odmładzający krem - detox z japońską Matchą na dzień i na noc

Dax Cosmetics
Matcha Urban D-Stress Krem na dzień i noc 50ml

• 12 sierpnia 2022 o 16:24
    Przyjemny
    Krem ma delikatny orzeźwiających zapach, całe szczęście nie pachnie jak typowa matcha. Konsystencja żelowo-kremowa, także aplikacja też bardzo na plus. Szybko wchłania się i nie zostawia lepkości na skórze. Świetnie sprawdził się pod makijaż jak i na noc jako krem nawilżający. Była lekko zmiękczona. Jest to dobry krem nawilżający w znośnej cenie, znam lepsze kremy w tej cenie, ale z chęcią znowu po niego sięgnę, zwłaszcza latem. Wydajny i ładnym opakowaniu.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Lekkie nawilżenie
    • Nie lepi się
  • 3 listopada 2020 o 17:36
    polecam!
    Zdecydowałam się na zakup pełnowymiarowego produktu po wcześniejszym przetestowaniu próbki, którą otrzymałam przy zakupach w drogerii. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczoana z działania i do tej pory nic się nie zmieniło. Produkt dobrze się sprawdza i na noc i na dzien (również pod makijaż). Jest lekki, dobrze się wchłania, nawilża i koi skórę. Polecam :)
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wchłanianie
    • lekka konsystencja
    • delikatny zapach
    Wady:
    • na razie brak
  • 7 listopada 2019 o 16:33
    Dobrze nawilżający krem na dzień i na noc
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Otrzymałam próbkę tego produktu podczas zakupów w perfumerii. Używam go zarówno na noc jak i na dzień by porównać efekty. Za każdy razem dobrze nawilżył skórę, nie podrażniał,szybko się wchłonął. Ma lekka konsystencję ale dobrze się go nakłada. Moim zdaniem jest tez bardzo wydajny. Ma dość neutralny zapach.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • duża wydajność
    • dobrze nawilża skórę
    • nadaje się jako krem na noc
    • delikatnie wygładza skórę
    • nie widać by wchodził w konflikt z podkładem
    Wady:
    • nie zawiera filtru UV (krem na dzień)

Zobacz także inne Kremy na noc