Peelingi do ciała

Treaclemoon My Coconut Island, Bodyscrub Peeling do ciała o zapachu kokosa

• 15 sierpnia 2024 o 13:34
    Bardzo delikatny peeling o wspaniałym zapachu kokosa
    Jeśli szukacie mocnego zdzieraka, to nie jest to ta kategoria peelingu. Ten jest niezwykle delikatny, stosuję go nawet 2 razy w tygodniu. Ma przepiękny kokosowy zapach- bardzo naturalny, żaden chemiczny. Używanie tego produktu jest dla mnie prawdziwą przyjemnością, gdyż jestem wielką fanką kokosów. Mimo 220ml jest dosyć wydajny. Konsystencja nie jest rzadka ani bardzo gęsta, idealna. Cena bez promocji trochę odstrasza, ale jest adekwatna do jakości.
    azileiz
    26 lipca 2024 o 7:31
    Prawdziwa tropikalna Oaza dla Skóry !
    To prawdziwy rarytas w świecie pielęgnacji ciała. Ten peeling do ciała to nie tylko sposób na doskonałe wygładzenie skóry, ale także podróż do tropikalnej krainy marzeń, gdzie zapach kokosa unosi się w powietrzu, otulając nasze zmysły. Już po pierwszym użyciu byłam zachwycona jego konsystencją. Scrub zawiera drobinki peelingujące, które skutecznie złuszczają martwy naskórek, nie powodując podrażnień. Skóra po jego zastosowaniu jest niewiarygodnie gładka i miękka, jak po profesjonalnym zabiegu spa. Co więcej, nawilżające właściwości produktu sprawiają, że nie muszę sięgać po balsam zaraz po kąpieli – skóra jest odpowiednio odżywiona i elastyczna. Jednak to, co naprawdę wyróżnia ten peeling, to jego zniewalający zapach. Delikatny, słodki kokos przenosi mnie na słoneczne plaże, gdzie czas płynie wolniej, a każdy oddech to przyjemność. Zapach utrzymuje się na skórze długo po kąpieli, co sprawia, że codzienna pielęgnacja staje się rytuałem relaksu i odprężenia. Opakowanie jest nie tylko urocze, ale też praktyczne – duża tubka starcza na wiele aplikacji, a sam produkt jest bardzo wydajny. Treaclemoon My Coconut Island Body Scrub to nie tylko peeling, to prawdziwa uczta dla ciała i zmysłów. Każda aplikacja to moment relaksu, który przenosi mnie na tropikalną wyspę, choćby tylko w wyobraźni. To idealny wybór dla każdego, kto pragnie zadbać o swoją skórę w wyjątkowy sposób i cieszyć się chwilą egzotycznego luksusu w zaciszu własnej łazienki. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • skóra gładka i nawilżona
  • 14 lipca 2024 o 11:34
    Malibu
    Treaclemoon My Coconut Island Bodyscrub to peeling do ciała, który naprawdę zachwyca. Już od pierwszego użycia, zapach kokosa przenosi mnie na egzotyczną wyspę, tworząc wyjątkowo relaksującą atmosferę podczas kąpieli. Drobinki peelingujące są idealnej wielkości, zapewniając skuteczne, ale delikatne złuszczanie naskórka. Konsystencja peelingu jest odpowiednia – nie jest zbyt rzadka, co ułatwia aplikację i zapobiega spływaniu produktu z ciała. Po użyciu skóra jest wyraźnie gładsza, miękka i przyjemnie nawilżona. Dodatkowo, peeling jest wydajny, a jego atrakcyjne opakowanie dodaje uroku łazience. Treaclemoon My Coconut Island Bodyscrub to doskonały wybór dla osób, które szukają skutecznego i aromatycznego peelingu do ciała.
  • 7 maja 2024 o 21:07
    Kokosowy raj
    Kokosowy peeling od Treaclemoon to jeden z moich ulubionych łagodnych peelingów. Zapach produktu jest przepiękny - mleczno-kokosowy, słodki, ale nie nachalny, szkoda, że nie utrzymuje się zbyt długo na skórze. Peeling ma konsystencję kremu, pamiętajmy, że jest to peeling drobnoziarnisty, delikatnie wygładzający, nie nada się do „zadań specjalnych”, a będzie wspomagał utrzymanie zadbanej, gładkiej skóry, także fajnie jest go stosować naprzemiennie z mocniejszym produktem. Dobry skład, piękny zapach i wydajność - to największe z jego zalet, zużyłam dwa opakowania tego produktu i mam zamiar do niego wracać :)
    Zalety:
    • Przepiękny zapach
    • Naturalny skład
    • Wygładzenie skóry
    Wady:
    • Dla mnie brak :)
  • 30 stycznia 2023 o 17:59
    Moja wyspa
    Peeling do ciała Moja Kokosowa Wyspa przede wszystkim pachnie oblednie.Gotowa by byla go zjesc????Jest z naturalnej lupiny orzecha kokosowego.Nie jest to jakiś zdzierak.W delikatny sposób skutecznie usuwa martwy naskórek.Nie podrażnia skóry. Po kąpieli skóra jest przyjemnie gładka I miła w dotyku.