Kremy uniwersalne

Cien Food for Skin, Krem nawilżający do twarzy `Nawilżenie z bawełną`

• 14 listopada 2021 o 7:07
    Średniak
    Krem zakupiony za niewielkie pieniądze w Lidlu, więc nie spodziewałam się fajerwerek, i ich nie było. Produktu używałam wyłącznie na noc, nie pozostawiał tłustej warstwy, po krótkim czasie już nie było go czuć na skórze. Ale nawilżenie tez nie trwało wystarczająco długo. Ogólnie jeśli chodzi o działanie oceniam je bardzo średnio. Kremu nie zakupię ponownie, bo nie zrobił na mnie wystarczająco dobrego wrazenia.
    Zalety:
    • nie pozostawiał tłustej wartswy
    Wady:
    • krótkotrwałe nawilżenie
  • 11 października 2021 o 13:15
    Cenię go sobie!
    Nie spodziewałam się, że w Lidlu mogę wybaczyć krem, który nie dość, że pięknie pachnie, ale przede wszystkim nawilża skórę. Wart naprawdę swojej ceny, może nie należy do najlepszych, ale za taką cenę grzechem byłoby nie skorzystać. Jest wydajny, skóra odpowiednio nawilżona. Wart uwagi!
    Zalety:
    • cena, skuteczność
  • 11 sierpnia 2021 o 16:30
    Nie jest to mocne nawilżenie
    Krem kupiłam za 3,50 w Lidlu. Mam cerę suchą, a krem jest dedykowany dla cery normalnej i mieszanej. Z racji, że ma nawilżać stwierdziłam, że wypróbuję. Kartonik jak i słoiczek są ładne, bardzo podoba mi się dominujący niebieski odcień. Krem ma delikatny i przyjemny zapach, który skądś kojarzę, choć nie mam pojęcia skąd. Raczej używałam kiedyś podobnie pachnącego kosmetyku. Konsystencja jest mniej gęsta i tłusta niż jego żółtego odpowiednika, lepiej się też rozprowadza na skórze. Krem jednak okazał się zbyt małą dawką nawilżenia. Ale był świetny pod makijaż. Wystarczyła cieniutka warstwa i dzięki jego delikatnej lepkości makijaż rozprowadzał i trzymał się świetnie. Od połowy opakowania używałam go wymieszanego razem z olejem konopnym z Delii. W takiej konfiguracji spisywał się naprawdę świetnie!
    Zalety:
    • Niska cena
    • Lekki, dobrze się wchłania
    • Idealny pod makijaż
    • Wydajny
    Wady:
    • Zbyt mało nawilża
    sellenn
    16 czerwca 2021 o 12:38
    Przecietny, jakos zuzyje
    Przecietny. Kupilam, to zuzyje bez cierpien, ale niczym szczegolnym sie nie wyroznia. Nawilzenie srednie. Zapach neutralny. Ot, taki sredniczek (za to kocham jego brata, zolty sloiczek z olejem macadamia, rozkosz dla skory ;-).
  • 13 czerwca 2021 o 14:29
    Krem
    Marka jest bardzo przystępna cenowo,a ten krem kosztował około 5 zł w Lidlu. Krem jest bezzapachowy i ma gęstą konsystencję. Moja skóra jest sucha i podrażniona przez maści od dermatologa a krem ten bardzo dobrze ją nawilżył i nie podrażnił.