Żele pod prysznic

Dove Nourishing Secrets, Indulging Ritual Milk & Honey Body Wash Żel pod prysznic

mm2991
    1 sierpnia 2024 o 20:03
    Super
    Żel pod prysznic od Dove są bardzo charakterystyczne - bardzo pięknie pachną oraz kremowa/mleczkowa konsystencja. Opakowanie z bardzo ładna szatą graficzną, wygodne w użytkowaniu chodź ja to bym zrobiła zdecydowanie płaskie górne zamknięcie. Żel bardzo przyjemny zapach - utrzymuje się na skórze. Bardzo kremowy jakby mleczko do ciała połączone z żelem. Żel dobrze się pieni, dobrze oczyszcza skórę, odświeża i jednocześnie odpręża. Produkt wydajny. Nie wysusza wręcz przeciwnie pozostawia miękka i nawilżoną.
    izamak1
    23 sierpnia 2022 o 21:36
    Zdecydowanie numer jeden
    Żelu użyłam pierwszy raz będąc w gościach i od razu się w nim zakochałam- zapach po prostu idealny- lekko słodki, delikatny cudowny. Ceny żelów marki Dove są bardzo atrakcyjne. Konsystencja jest lekko gęsta przez co są bardzo wydajne.
    Zalety:
    Wady:
    Didisoo
    7 lutego 2022 o 19:40
    Przyjemny, skóra po zastosowaniu jest miła i zadbana
    Jestem fanką żelów pod prysznic od Dove, nigdy się na nich nie zawodzę i zawsze jestem zadowolona z zakupu. Żel znajduje się w buteleczce z zamknięciem na klik. Są różne pojemności, ja ostatnio kupiłam 500 ml. Rezultaty po pierwszym zastosowaniu: - wygładzenie - nawilżenie - skóra ładnie delikatnie pachnie - po użyciu żelu nie muszę już stosować dodatkowo balsamu - nie wysusza mojej skóry - nie powstają u mnie żadne reakcje alergiczne ani uczulenia Cena produktu wynosi około 10 zł, jest wart swojej ceny ze względu na to jak pielęgnuje moje ciało.
    Maze
    27 lutego 2021 o 14:20
    Na plus
    Świetny, jak większość produktów tej marki. Ma śliczny zapach, kremową konsystencję, dobrze oczyszcza i nawilża ciało. Duże opakowanie jest bardzo wydajne.
  • 15 lutego 2021 o 15:21
    Dove nie zawodzi
    Używam od lat, cięzko byłoby mi policzyć ilośc zuzytych opakowań żeli i mydeł które wykończyłam. Wszyskie, bez względu na formułę i wersję zapachową stosuje mi się bajecznie. Nie inaczej jest z owsianką. Pachnie bosko,w stylu ''cosy''- mydełkiem Porridge Lusha i słodkim miodkiem, oczywiście jest to podane na kremowej bazie, charakterystycznej dla Dove. Pieni się miękką , kremową, przylegającą do skóry pianką. Wydajny przez swoją gestą, na wpół kremową formułę, potrzeba go naprawdę niewiele. Nie wysusza, nie ściąga i nie podrażnia mojej wiecznie suchej skóry. Zmiękcza i odświeża. Otula słodyczą. Zużyłam z wielką przyjemnością, na pewno nie raz odkupię.