Maseczki klasyczne

Revuele Black Mask 3D Hyaluron Maska peel-off do twarzy

Revuele Black Mask Peel Off Hyaluron

• 4 marca 2024 o 12:30
    Fajna maska
    Uwielbiam maseczki typu peel off i lubię kosmetyki z węglem dlatego skusiłam się na zakup maski firmy Revuele. Jak każda maska tego typu ma gęstą i klejącą konsystencję ale pomimo tego dobrze się rozprowadza. Aktywny węgiel skutecznie redukuje nadmierne wydzielanie sebum i całkiem dobrze oczyszcza. Cera jest zmatowiona, gładka i bardziej napięta. Mój ulubiony moment ściągania jest dla mnie przyjemny i bezbolesny. Produkt mnie nie podrażnił i jest wydajny. Jak za tą cenę to całkiem fajna maseczka.
    Zalety:
    • oczyszcza
    • redukuje sebum
    • nie podrażnia
  • 15 grudnia 2023 o 20:19
    Całkiem spoko
    Maseczka całkiem spoko ale jakiś spektakularnych efektów nie ma na dłuższą metę jeśli ktoś ma mocniejszy problem np z zaskórnikami. U mnie po paru godzinach od zdjęcia maski pojawił się efekt jakby tłustej skóry ale to pewnie zależy od cery człowieka.
    Zalety:
    • Całkiem dobre oczyszczenie jeśli nie potrzebuje ktoś większej ingerencji.
    • Fajny efekt chłodzenia.
    • Dość fajny zapach
    Wady:
    • Trzeba uważać przy zrywaniu bo troszkę boli
    • U mnie po jakiś paru godzinach od zdjęcia maski pojawił się efekt jakby tłustej skóry ale to może zależy od cery człowieka .
    • Trzeba uważać żeby nie pomazać brwi bo może być problem przy zdejmowaniu potrafiła wyrwać parę włosków jak nakładam pierwszy raz.
  • 2 czerwca 2022 o 21:08
    Dobrze oczyszcza
    Maseczkę Black 3d typu peel-off kupiłam w Hebe na promocji za ok 9 złotych. Maseczka na bazie aktywnego węgla ma dość gęsta i klejącą konsystencję i jak wszystkie tego typu produkty ciężko się rozprowadza. Dobrze oczyszcza skórę twarzy z zanieczyszczeń oraz rozszerzone pory. Cera po zerwaniu maseczki nie jest podrażniona a sam proces usuwania jej przebiega bezboleśnie.
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza
    • Przy zrywaniu skóra nie jest czerwona ani podrażniona
    • Nie wysusza skóry
  • 22 marca 2021 o 8:45
    Fajna maseczka
    Jest to fajna maseczka typowa węglowa. Ładnie oczyszcza twarz, bardzo lubię moment ściągania jej z twarzy. Uważam że jest wydajna że względu na swoje opakowanie. Ogólnie polecam ja
    • Działanie
    Wady:
  • 17 września 2020 o 13:51
    Dobry produkt
    Maska jak najbardziej godna polecenia, bardzo łatwo się rozprowadza, szybko zasycha, a co najważniejsze usuwa zanieczyszczenia i oczyszcza cerę. Produkt jest tani i łatwo dostepny.
    • wydajność produktu
    • oczyszczenie i wygładzenie cery