Kremy i maski do rąk

bebeauty Nawilżający krem do rąk

• 29 grudnia 2024 o 13:25
    Dobry krem na każdą kieszeń
    Byłam jakiś czas temu w Biedronce aby poczynić zakupy spożywcze ale musiałam oczywiście zajrzeć do działu kosmetycznego gdzie znalazłam na półce ten kremik do rąk w bardzo niskiej cenie za dość sporą tubkę, więc nie zastanawiałam się długo i wrzuciłam go do koszyka bo byłam pewna że będzie to kolejny produkt wart swojej ceny i nie myliłam się po raz kolejny bo rzeczywiście jest to krem bardzo dobry jakościowo a korzystny cenowo.Krem ma bogaty skład a głównie masło shea a więc dłonie po jego użyciu są miękkie i odpowiednio nawilżone oraz skóra jest zregenerowana szczególnie w sezonie kiedy dłonie są narażone na wysuszenie lub w pracy gdzie narażamy dłonie na kontakt z wieloma różnymi substancjami dlatego ten krem to prawdziwa ochrona i pewność że nasze dłonie wyglądają estetycznie i są zdrowsze, zapach jest bardzo przyjemny a konsystencja jest lekka i krem momentalnie wchłania się pozostawiając przyjemną i delikatną warstwę dlatego polecam go zakupić będąc w Biedronce i jeżeli lubicie tanie a dobre jakościowo kosmetyki.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo krem do rąk w korzystnej cenie
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 3 lutego 2024 o 12:27
    Przyjemny krem do rąk
    Bardzo fajny, przyjemnie otulający krem do rąk marki be beauty ogólnodostępny m.in. w sklepach sieci Biedronka. Produkt ma bardzo miłą,subtelną,przyjemnie otulającą i lekką konsystencje która ułatwia rozprowadzanie kremu po całych dłoniach. Krem delikatnie pachnie, zapach jest wyczuwalny ale bardzo delikatny i nie przeszkadzający. Produkt świetnie nawilża i koi dłonie. Używam go dość często i sporo aby był widoczny efekt bardzo go lubię. Krem jest w bardzo niskiej i atrakcyjniej cenie więc warto go wrzucić do koszyka podczas zakupów, polecam :)
    izka707
    8 grudnia 2023 o 12:15
    Tani, nawilżający krem do rąk
    Bebeauty to dobry krem do rąk o lekkiej konsystencji. Delikatnie nawilża skórę, dając efekt przyjemnej miękkości. Nie podrażnia, ani nie uczula. Ma bardzo dobry skład. Zapach jest prawie niewyczuwalny, osobiście preferuję produkty bezzapachowe.
    Zalety:
    • tani
    • nawilża skórę
    • nie podrażnia, ani nie uczula
    • wygodne opakowanie
  • 8 października 2023 o 18:40
    Tani, dobry...ale trzeba często smarować nim dłonie, by zobaczyć efekt
    Produkt zakupiłam podczas zakupów w Biedronce. Jako, że kremów do rąk używam bardzo dużo ze względu na moją suchą skórę dłoni, wiec czasem sięgam po te tańsze, aby nie zbankrutować:) Firma Be Beauty jest mi dobrze znana, z jednych produktów jestem bardziej zadowolona, a z innych mniej. Krem ten zaliczam do tej pierwszej opcji. Krem zamknięty jest w 125 ml tubce z białym zamknięciem typu klik. Produkt łatwo się wyciska, nawet do samego końca Grafika minimalistyczna. Przeważa błękit i biel. Zobaczymy informację z nazwą firma i produktu w języku polskim i angielskim. Krem zawiera ekstrakt z aloesu. Jego konsystencja jest normalna. Bardzo lekki zapach. Po nałożeniu trzeba trochę odczekać aż się wchłonie. Wykorzystałam jedną tubkę kremu I cóż.. napewno delikatnie nawilża. Używałam go po każdym myciu, więc nie czułam suchej skóry. Plus za to, że go nie czuć. Napewno produkt nie nawilża na zaś. Zauważyłam, że jak go zużyłam i zrobiłam małą przerwę to moja skóra znów robiła się sucha. Dlatego też uważam, że ten krem doraźnie pomaga na suchość i szorstkość, ale jej nie zwalcza. Generalnie Krem nadaje się do codziennego użytku. Jak za takie pieniądze jest naprawdę ok. Co prawda bardziej sprawdzi się dla dłoni z normalna skórą, bez wymagań. Dla dłoni przesuszonych sprawdzi się mniej, pomoże na chwilę. Mam innych swoich kremowych ulubieńców, więc do kremu Be Beauty wracam rzadko.
    Zalety:
    • tani
    • praktycznie bezzapachowy
    • lekko nawilża
    Wady:
  • 31 sierpnia 2023 o 7:38
    Bardzo fajny krem, który warto go wrzucić do koszyka podczas zakupów spożywczych
    Krem znajduje się w tubce koloru błękitnego z białymi elementami. Tubka jest o pojemności 125 ml. Cała szata graficzna bardzo mi się podoba, jest minimalistyczna. Zatyczka na której stoi krem jest przeźroczysta. Krem należy do tych rzadszych, bo jednak lekko spływa z dłoni. Jego konsystencja jest kremowo-żelowa, bardzo przyjemna, otulająca. Cechą charakterystyczna tego produktu jest zapach, bardzo subtelny, lecz wyczuwalny. Określiłabym go jako zapach delikatności, czystości. Nałożenie i rozsmarowanie kremu na dłoniach przebiega bezproblemowo. Bardzo szybko się wchłania i uważam to, za ogromny plus bo jednak chwilę po aplikacji możemy wrócić do dalszej pracy a nasze dłonie dostały zastrzyk nawilżenia. Bardzo dobrze poradził sobie z moimi bardzo suchymi i popękanymi dłońmi, wyprowadził je na prosto. Wystarczy ilość ziarenka grochu aby pokryć dłonie i lekko wyjechać na nadgarstki. Jak na krem do dostania w biedronce podczas robienia zakupów spożywczych jestem totalnie na tak! Co więcej, jest lepszy niż nie jeden krem z drogerii który kosztuje sporo więcej a ma mniejszą pojemność. Mega polecanko!