Kremy i maski do stóp

Lacorium Health Flexitol, Krem do stóp `Intensywne nawilżenie suchej skóry stóp i nóg`

• 25 marca 2020 o 13:42
    Bardzo skuteczny
    Kremik znajduje się w plastikowej, miękkiej tubce z nakrętką. Nie widach niestety stopnia zużycia produktu. Na końcówce warto przeciąć tubkę, bo jeszcze sporo produktu zostaje wewnątrz opakowania. Ma dość lekką konsystencję, bardzo dobrze rozprowadza się na skórze i dość szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustej i lepkiej warstwy na skórze. Zapach jest bardzo delikatny, ledwo wyczuwalny. Plusem jest też 10 % zawartość mocznika w składzie. A kremy z mocznikiem sprawdzają się u mnie rewelacyjnie. Krem bardzo dobrze nawilża skórę stóp, zapobiega dalszemu jej przesuszaniu się. Skutecznie niweluje uczucie szorstkości, a skóra jest miękka i gładka. Efekt ten długo się utrzymuje. Stosując go regularnie można wyraźnie poczuć i zobaczyć poprawę kondycji skóry. Krem jest bardzo wydajny, wystarczy naprawdę na długo, więc nie żal zapłacić za niego więcej. Jedynym jego minusem jest dostępność. Stacjonarnie póki co go nie widziałam.
    • zawartość mocznika
    • szybko się wchłania
    • nie zostawia tłustej i lepkiej warstwy
    • nawilża, wygładza, regeneruje
    • poprawia kondycje skóry
    • niweluje szorstkość
    Kaisa85
    19 marca 2020 o 18:04
    Delikatny krem nawilżający do stóp
    Polecam krem, ponieważ bardzo dobrze nawilża, zapobiega pękaniu pięt, skóra staje się delikatniejsza. Stosowałam również na skórę nóg i również potwierdzam dobre nawilżenie i nadanie miękkości skórze.
    Zalety:
    • dobrze nawilża,
    • zapobiega przesuszaniu i pękaniu pięt
  • 3 sierpnia 2019 o 13:55
    Krem do stóp Flexitol
    Jakiś czas temu otrzymałam krem do stóp marki Flexitol.Produkt ten od razu stał się moim ulubieńcem .Jego lekka formuła oraz to w jaki sposób on działa skradł moje serce.Krem wzbogacony jest witaminą E super nawilża i wygładza dodatkowo ma bardzo przyjemny zapach.Skóra nóg i stóp pozostaje gładka ,nawilżona i odświeżona.
    Zalety:
    • Produkt ten świetnie nawilża i wygładza ,szybko się wchłania Pięknie pachnie
    Wady:
    • Nie ma
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 7 lipca 2019 o 20:24
    Nawilżenie dla stóp
    Krem do stóp i nóg marki Flexitol już po pierwszej aplikacji zapewnił moim stopom odpowiednie nawilżenie. Bardzo lubię tego typu produkty za ich konsystencję, nie zostawia śliskiego filtru na stopach czego bardzo nie lubię. Bardzo fajna aplikacja, szybko się wchłania, nadając skórze stóp i nóg przyjemny, subtelny zapach. Krem spełnia swoje zadanie, stosuję go na noc, dzięki czemu stopy są nawilżone. Znacznie poprawił się problem pękających pięt, stopy wyglądają jak po zabiegu u kosmetyczki. To pierwsza moja przygoda z tym produktem i z tą marką ale na pewno nie ostatnia, zagości u mnie na stałe. Produkt godny polecenia. Osobiście nie widzę w nim żadnych wad, lecz same zalety.
    Zalety:
    • nie zostawia śliskiego filtru
    • ładny zapach
    • nawilżenie
  • 13 maja 2019 o 11:45
    Polecam ten krem.
    Polecam krem do stóp i nóg z firmy Flexitol. Krem jest intensywnie nawilżający. Po pierwszym zastosowaniu kremu stan moich stóp jest dużo lepszy ponieważ mam bardzo suchą skórę , po prostu się sypie. Po tym kremie jest wyraźna poprawa, stopy są fajnie nawilżone i gładkie. Konsystencja jest kremowa i szybko się wchłania, opakowanie jest bardzo podręczne.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta