Maski do włosów

Beaver Professional Total, Hydro Expert Mask Intensywna maska w saszetce

• 12 września 2023 o 16:47
    Totalny HIT i odmiana włosów
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Typ włosów Rozjaśniane, falowane, średnioporowate+ Działanie i efekty Nie ma słów na to, żeby opisać wspaniałe działanie tego produktu! Maska intensywnie regeneruje, wygładza, odżywia i naprawia włosy — wręcz je „leczy”. W moim przypadku uratowała niesamowicie spalone i splątane włosy, które musiałam rozczesywać pół godziny przed i po każdym myciu. Bolała mnie od tego głowa, a przez tę maskę... po prostu koniec dramatu. Włosy po kilku kuracjach wyglądały jak nowe. Maska świetnie radzi sobie z problemami po nieudanym rozjaśnianiu — włosy przestają się łamać, są mniej szorstkie, wyglądają zdrowo, miękko opadają na ramiona i cudownie się błyszczą. Nie obciąża, nie robi przyklapu ani przeemolientowania. Po jej użyciu czuję, że moje włosy są zaopiekowane, jakby ktoś naprawdę wiedział, czego im potrzeba. Zapach Zapach jest delikatny, nienachalny i przyjemny — nie drażni i lekko utrzymuje się na włosach nawet po wysuszeniu. To taki zapach „czystych włosów”, który nie konkuruje z perfumami. Podsumowanie Sięgam po tę maskę co jakiś czas, kiedy moje włosy potrzebują konkretnego ratunku. To taki SOS, który działa błyskawicznie i skutecznie. To jedna z tych masek, które zawsze chcę mieć pod ręką „na czarną godzinę”.
    Zalety:
    • Dogłębnie regeneruje i „leczy” włosy
    • Genialnie ułatwia rozczesywanie — zero szarpania
    • Wygładza włosy i tworzy efekt tafli
    • Sprawia, że włosy wyglądają jak świeżo po wizycie u dobrego fryzjera
  • 2 października 2022 o 22:06
    Maska idealna
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nie zastanawiać się, kupować! :) maska cudowna, nie obciąża włosów, są lśniące i sypkie. Mam całą szafkę z kosmetykami do włosów (uroki włosomaniactwa i braku umiaru) ale to jest hit!
    Zalety:
    • wszystko:
    • włosy po użyciu są:
    • sypkie
    • lśniące
    • Z objętością
  • 4 lipca 2020 o 17:02
    rewelacyjna
    mam cieńkie, delikatne włosy, podatne na zniszczenia. nie przepadają za proteinami jednak raz na jakiś czas ich potrzebują. moje włosy po tej masce są wygładzonr, nawilżone, lejące ale nie są obciążone jak przy innych proteinowych maskach. ładnie pachnie. używam saszetek ale jak dorwe to kupie pełnowymiarowe opakowanie. używam zamiennie z loreal absolut repair max 2 razy na miesiąc. saszetka starcza na dwa użycia. na prawde polecam, daje świetny efekt.
  • 19 kwietnia 2020 o 18:36
    Idealna dla włosów rozjaśnianych, suchych i osłabionych
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam maskę na próbę w jednej z hurtowni, aktualnie zamówiłam kolejne saszetki :) Mam włosy długie blond, rozjaśniane i regularnie je farbuję, więc od masek wymagam dość dużo - muszą nawilżać, odbudowywać i delikatnie dociążać włosy. Maska od Beaver jest genialna - zawiera zarówno różne olejki, jak i proteiny. Włosy są po niej zdecydowanie grubsze, gładsze, nawilżone. Nie są sztucznie dociążone. Maska jest pełna dobroczynnych składników, których wpływ wyczuwa się na włosach po wysuszeniu. Dla mnie strzał w 10, zastanawiam się nad zakupem większej maski (500ml). Testowałam już wiele profesjonalnych masek, od Loreala po Kerastase (który jest świetny, jednak te maski nie są wg mnie warte swojej ceny). Maska od Beaver jest w dobrej cenie, ponieważ saszetka za 11 zł wystarczyła mi na 3 razy przy długich i gęstych włosach. Konsystencja jest kremowa, gładka, bardzo wydajny produkt. Zdecydowanie polecam :)
    Zalety:
    • Skład
    • Czuć proteiny na włosach
    • Włosy są zarówno gęste, jak i nawilżone
    • Pięknie się po niej układają
    Wady:
    • Mała dostępność
  • 1 kwietnia 2020 o 21:39
    Genialna !
    Włosy posiadam cienkie, wręcz przerzedzające się. Myję je codziennie, gdyż nieszczęsna grzywka codziennie wieczorem jest już przetłuszczona. Końce są chorobliwie przesuszone. Ciężko jest dobrać pielęgnację do tego typu włosów. Do tego wszystkiego są kręcone... Pełnowymiarowy produkt po raz pierwszy zobaczyłam w prywatnej drogerii. Był to dość spory wydatek, bo duża pojemność kosztowała w granicach 150 zł- jak na maskę, i w ogóle firmę o której w życiu słowa nie słyszałam, wręcz wygórowana cena. Jeździłam do tej drogerii na dermokonsultację, za każdym razem czytałam o każdym produkcie z marki Beaver, sprawdzałam cenę, szukałam opinii. Przy którejś wizycie, od niechcenia zerknęłam na półkę i nagle oczy mi rozbłysnęły- pojawiły się miniatury i maska w saszetkach ! Wiedziałam, że musi być moja. Złapałam maskę i dwa różne szampony, co by mieć większy pogląd na całą sytuację. Szampony nie zwaliły mnie z nóg, ale maska i owszem ! Nakładam ją na umyte włosy, minimum na pół godziny. Zawijam w czepek foliowy i w turban z ręcznika. Odpalam serial i po odcinku wracam i wszystko dokładnie spłukuję. Takie małe spa robię minimum raz w tygodniu, ale staram się dwa razy. Gdy jestem w delegacji i w hotelu jest sauna- obowiązkowo zabieram maskę ze sobą. Podczas, gdy w saunie jest gorąco- łuski włosa się otwierają i składniki aktywne wnikają głębiej. Chodzę na saunę parową. Wtedy efekt jest istną petardą ! Włosy mam pięknie odżywione, gładkie, lśniące. Są jakby bardziej zdyscyplinowane i mięciutkie!
    Zalety:
    • wygładza
    • odżywia
    • dodaje blasku
    • możliwość przetestowania mniejszej pojemności
    Wady:
    • cena (z jednej strony pełnowymiarowy produkt jest bardzo drogi, a z drugiej strony zakup 4 saszetek to koszt około 40 zł, więc kuracja na miesiąc, można powiedzieć, że jest ;)