Szampony do włosów

Jantar Szampon rewitalizujący kolor włosy blond i siwe (stara wersja)

• 6 lutego 2025 o 17:29
    Szampon jantar
    Swego czasu go używąłam jak miałam bardziej blond włosy. Polecam aplikator jest okej. Ma fioletowy kolor trzeba go chwile zostawic na głowie żeby niwelował żółte tony. Powinien działać jest go w miare duzo jak na tego typu szmapony.
  • 11 maja 2022 o 21:44
    Fajnie odświeża włosy
    Lubię ten szampon. Fajnie odświeża włosy. Mam ciemne włosy i blond pasemka, jednak nie zauważyłam, żeby szampon utrzymywał ten blond... Raczej nie działa na te rozjaśnione pasma. Nie mniej jednak, fajnie się go stosuje w codziennej pielęgnacji włosów. Włosy są po nim dobrze umyte, lekkie, delikatne i przyjemne w dotyku. Fioletowa konsystencja - bardzo przyjemna w aplikacji i co najważniejsze, nie brudzi i nie farbuje rąk, jak inne fioletowe czy niebieskie szampony. Ten fajnie się sprawdził u mnie, jednak dalej będę testować i szukać szamponu, który uwydatni mój blond i nie pofarbuje przy tym włosów.
  • 29 stycznia 2021 o 10:32
    Pięknie odświeżony kolor
    Szampon kupiłam w promocji za niecałe dwanaście złotych. Kolor szamponu jest atramentowy, podczas mycia stopniowo zmienia się w białą pianę. Butelka z zakręcanym, solidnym korkiem i z dozownikiem, który ułatwia uzyskanie pożądanej ilości szamponu. Na swoich włosach trzymam go około 5 minut, a następnie obficie spłukuję. Już po kilku myciach zauważyłam zauważalne odświeżenie moich blond refleksów - kolor stał się chłodniejszy, o beżowych tonach. Szampon nie plącze włosów, po myciu są one miękkie i wygładzone. Kropelki szamponu łatwo zmywają się z ceramiki łazienkowej. Kolejnym plusem jest przyjemny zapach i wydajność!
  • 13 lipca 2020 o 18:50
    Mój wybawca
    Zacznę od tego, że pierwszy raz poszalałam i zachciało mi się farbowac włosy. Mój naturalny kolor to ciemny blond, marzylam o jasniejszym. Wizyta u fryzjera, koloryzacja i oczekiwanie na nowy kolor????u fryzjera wydawał się bardzo ładny, następnego dnia w świetle dziennym o mało zawału nie dostałam, kolor jasny był, ale wpadajacy w odcień jak to mój luby stwierdził w blond Trumpowy???? szybko Internet, szukanie ratunku i znalazłam ten właśnie szampon. Opakowanie solidne, z odkrecanym korkiem, można spokojnie postawić do góry denkiem. Kolor szamponu to ciemny grafit, należy nałożyć na mokre włosy doczekać minimum 3 minuty , u mnie to zawsze było dłużej ok 5 min. Następnie myjemy nim włosy i spłukujemy. Co mnie denerwowało to, to że splywając po włosach wszędzie były niebieskie kropelki, ale spokojnie można było doczyscic. Jego mega zaletą to doprowadził mój okropny kolor do normalnego stanu, czyli stonowal ten brzydki żółty blond i teraz mam jego chłodny odcień. Bałam się, że może podrażniać, spowodować łupież lub też przesuszać włosy, jednak nic się nie działo z nimi złego, po umyciu i wystudzeniu są bardzo miękkie, łatwo się rozczesuja. I pięknie pachną włosy, uwielbiam ten zapach, a utrzymuje się naprawdę długo. Cena niewygorowana zapłaciłam za niego ok 15zl, jest bardzo wydajny .