Kremy uniwersalne

Garnier Skin Naturals, Hyaluronic Aloe Jelly Lekki żel nawilżający, Skóra normalna i mieszana

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly Lekki Żel Nawilżający 50ml
Garnier SKIN NATURALS HYALURONIC ALOE JELLY LEKKI ŻEL NAWILŻAJĄCY DO TWARZY 50ML
notino.pl
Garnier Hyaluronic Aloe Jelly Lekki żel nawilżający 50 ml

• 14 kwietnia 2025 o 10:37
    Bardzo go lubię!
    Hyaluronic Aloe Jelly od Garnier to lekki, żelowy krem, który daje mojej skórze dokładnie to, czego potrzebuje: nawilżenie, ukojenie i świeżość. Używam go rano pod makijaż, wieczorem przed snem i jako szybką maseczkę. W każdej wersji się sprawdza. Lubię w nim to, że nie obciąża, a buzia po nim wygląda zdrowo i promiennie. :)
    Zalety:
    • przystępna cena i łatwa dostępność,
    • uczucie świeżości i ukojenia,
    • lekka, żelowa konsystencja
    • idealny pod makijaż
    Wady:
    • może być zbyt lekki dla bardzo suchej skóry
  • 19 marca 2025 o 16:34
    Dobry, ale ma wady!
    Miałam duże oczekiwania wobec tego żelu, ale niestety nie do końca mnie zachwycił. Jego lekka, żelowa konsystencja jest przyjemna, ale mam wrażenie, że produkt bardziej daje uczucie nawilżenia niż faktycznie nawilża skórę. Po aplikacji skóra jest odświeżona i gładka, ale ten efekt szybko znika, a po kilku godzinach pojawia się uczucie lekkiego ściągnięcia. Dla skóry mieszanej może być okej, ale jeśli masz suchą skórę, ten produkt raczej się nie sprawdzi – nawilżenie jest po prostu zbyt powierzchowne. Dodatkowo zauważyłam, że przy regularnym stosowaniu nie poprawił kondycji skóry, a jego działanie jest dość przeciętne. Plusy? Szybko się wchłania, nie zapycha porów i ma przyjemny, świeży zapach. Minusy? Efekty krótkotrwałe, a w chłodniejsze dni moja skóra wręcz domagała się czegoś bardziej treściwego. Podsumowując – nie jest to zły produkt, ale też nic wyjątkowego. Dla osób z bardzo wymagającą skórą może być niewystarczający, a ja osobiście nie wiem, czy kupię go ponownie.
  • 14 lutego 2025 o 14:03
    bardzo fajny na lato
    Krem o żelowej konsystencji, przezroczysty o lekkim zapachu. Krem szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, ale skóra zaraz po aplikacji jest lekko lepka - co mi osobiście nie przeszkadzało. Krem zostawiał skórę nawilżoną i jędrną. Dzięki swojej lekkiej konsystencji nie obciąża cery co świetnie sprawdziło się latem. Nie rolował się pod makijażem.
    Zalety:
    • łatwo dostępny
    • lekka konsystencja
    Vannz
    3 września 2024 o 12:53
    Nie wart nawet tej nieskiej ceny
    Ehhhh spodziewałam się czegoś lepszego po tych opiniach. Tak naprawdę żel jest lepki i nie nawilża. To tak w skrócie. Pachnie średnio, ale ujdzie, nie jest jakoś specjalnie drażliwy. Jednak działanie... nie nawilża, ani trochę, totalna pomyłka, co więcej powoduje jakieś rolowanie na twarzy innych kosmetyków, w wyniku czego pojawiają się takie białe wiórki. Twarz po tym się lepi, a mam suchą skórę, więc wchłania wszystko, a tu nie ma nawilżenia i nie ma efektów, o których pisze producent.
    Zalety:
    Wady:
    • lepkość
    • brak nawilżenia
    Drogeria Natura
  • 2 sierpnia 2024 o 13:05
    mój ulubieniec
    Garnier Skin Naturals, Hyaluronic Aloe Jelly to popularny żel nawilżający, który cieszy się uznaniem wielu osób. Jego lekka formuła, bazująca na kwasie hialuronowym i ekstrakcie z aloesu, przyciąga tych, którzy szukają szybkiego i skutecznego nawilżenia skóry. Co wyróżnia ten żel? -Intensywne nawilżenie: Kwas hialuronowy, obecny w żelu, ma zdolność wiązania dużej ilości wody, dzięki czemu skóra staje się intensywnie nawilżona i wygładzona. -Kojące działanie aloesu: Ekstrakt z aloesu działa łagodząco na skórę, redukując podrażnienia i zaczerwienienia. -Lekka konsystencja: Żel szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. -Wielofunkcyjność: Może być stosowany zarówno rano, jako baza pod makijaż, jak i wieczorem, jako element nocnej pielęgnacji. -Przystępna cena: Produkt jest dostępny w większości drogerii i oferuje dobry stosunek jakości do ceny. Dla kogo jest ten żel? -Skóra normalna i mieszana: Żel doskonale sprawdzi się w przypadku skóry potrzebującej nawilżenia, ale nie obciążonej. -Skóra podrażniona: Działanie kojące aloesu sprawia, że żel może być stosowany na skórę po opalaniu, goleniu lub innych zabiegach, które mogą podrażnić skórę. -Osoby szukające lekkiej pielęgnacji: Jeśli nie lubisz ciężkich kremów, żel Garnier będzie dla Ciebie idealny.