Kremy uniwersalne

Stara Mydlarnia Body Mania, Snail Slime Regenerating Face Cream Regenerujący krem do twarzy ze śluzem ślimaka

Facemania Snail Slime

• 9 lutego 2021 o 8:39
    Bardzo dobry produkt uzupełniajacy
    Świetny produkt uzupełniajacy codzienną pielegnację, nie jest dla mnie kremem codziennym. Jego formuła jest dość tłusta (choć wchłania się szybciej niz typowa Nivea), ale jest niezastąpiony w zimowe dni przy minusach czy latem, keidy skóra jest sucha. Zapach intensywny, nie każdemy będzie pasować, barddo wydajny - wystarczy odrobina, bo jest treściwy). Delikatnie rozjaśna niedoskonałości, moja skór.a bardzo go lubi. -przy nieumiejętnym stosowaniu łatwo przesadzić z ilością, czego efektem jest tłusta, świecąca się skóra
    Zalety:
    • skóra pełna blasku
    • delikatnie rozjaśnia niedoskonałości
    • skóra jest jędrna, odżywiona i nie muszę jej olejować
    • starcza na długo,
  • 30 stycznia 2021 o 14:34
    Koszmarny
    Widzę ,że jak u większości wizazanek ten krem kupiłam zachęcona przez Panią ekspedientkę z Hebe - no cóż ,bardzo żałuję . Nie wiem co z tym kremem się dzieje ale w momencie wyciśnięcia go z opakowania wydostaje się leista substancja,krem ma konsystencję wody. Wyraźnie oddzieliły się składniki ,więc aplikowanie go na twarz to średnia przyjemność a cała tubka kremu leci do kosza. Dodatkowo na minus jest zapach-o ile nie jestem wrażliwa na zapachy w kosmetykach tak ten jest okropny:słodki ,duszący .Nie kupię ponownie i nawet nie mam ochoty wypróbowania innych kosmetyków tej firmy . Totalny bubel.
    Zalety:
    Wady:
    • zapach (zbyt słodki,duszący)
    • konsystencja (wody)
    ale_wi
    20 stycznia 2021 o 13:59
    Nie polecam
    Krem kupiłam w Hebe z polecenia pani ekspedientki. Akurat był na promocji a mi skończył się ten ,którego używam na co dzień. Już po kilku dniach od zaczęcia stosowania zaczęło mi wychodzić strasznie dużo zaskórników , nawet w miejscach ,w których zwykle ich nie mam (na przykład na nosie gdzie nigdy mi nie wychodzą). Do kremu miałam dwa podejścia, za każdym razem stosowałam go jako zamiennik w przypadku braku mojego „głównego kremu” i problem z zaskórnikami znów wystąpił. Oprócz tego krem jest dość ciężki i tłusty (wiec prawdopodobnie to spowodowało wysyp zaskórników). Nie polecam jeśli ktoś ma skórę skłonną do wyprysków.
    Zalety:
    • Zapach jest całkiem ladny
    Wady:
    • Ciężka konsystencja
    • Zapychanie porów
  • 16 grudnia 2020 o 20:08
    Porażka
    Zachęcona przez ekspedientkę w Hebe wzięłam ten krem, który akurat był w promocji, spieszyłam się, także na szybko go wzięłam, a co tam spróbuję, Krem ma bardzo ciężką konsystencję, źle się wchłania i zostawia tłusty film na skórze. Dodatkowo ma tak drażniący zapach, że pierwszego dnia, jak go zastosowałam przed snem, to musiałam go zmyć, bo tak mnie zapach drażnił, że nie mogłam zasnąć... Dla mnie kompletna porażka, choć opakowanie ma fajne, z pompką.
    • drażniący zapach
    • nie wchłania się
    • zostawia tłusty film na skórze
  • 31 października 2020 o 22:40
    Okropny zapach
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Nie jestem w stanie używać tego kremu z powodu koszmarnego słodkiego zapachu. Coś jak zjełczale masło z landrynką.Kupiłam go w hebe w promocji ale nie jestem zadowolona. Słabo sie wchłania, nie nadaje się pod makijaż. Uzywam go przed snem ale zapach jest tak fatalny ze nie wiem czy zdołam skonczyć opakowanie.