Wody toaletowe męskie

Avon Attraction Sensation for Him EDT

• 20 czerwca 2020 o 12:09
    Takie nic
    Sądząc po nutach można by się spodziewać całkiem ciekawej kompozycji, ale niestety nie jest to zapach wart zainteresowania. Żadna z nut nie wybija się na pierwszy plan, wszystko jest tu ugładzone, nijakie, bez wyrazu. Nic tu się nie rozwija. Lawenda z łagodnie majaczącym pieprzem, który o dziwo nie daje żadnej ostrości. Przewija się również szałwia muszkatołowa, akordu skórzanego tu ze świecą szukać, bardzo słabo jest zaznaczony. Zapach jest bardzo lekki, dość świeży, bliskoskórny, umiarkowanie trwały, ale wyraźnie brakuje mu wyrazistości i charakteru. Ginie wśrod całej plejady podobnych zapachów. Absolutnie nie polecam, ale daje 2 gwiazdki bo trwałość nie jest najgorsza.
    monu92
    6 stycznia 2020 o 22:57
    Uwielbiam.
    Uwielbiam męskie zapachy, w których czuć czarny pieprz, akordy skórzane i lawendę. Attraction Sensation jest po prostu cudowny. Bardzo długo utrzymuje się na skórze i ubraniach.
  • 29 października 2019 o 23:01
    Super
    Hit mój i mojego męża. Przepiękny,bardzo męski i świeży zapach.Bardzo uwodzicielski.Otrzymaliśmy serię perfum na testy i buteleczki idealnie do siebie pasują na półce.Oba zapachy bardzo bardzo zmysłowe. Ten jest tak piękny,że jak mój mąż go użyje,zwykle wdycham z przyjemnością ten zapach :) Dodatkowy plus to pojemność 75 ml. Jedyna wada to cena.
    Zalety:
    • Buteleczka
    • Pojemność
    Wady:
    • Flakon
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 września 2019 o 14:31
    Sensation for Him
    Jeden z lepszych Avoniarskich zapachów. Wachając zapach wyobrażam sobie wysokiego, o wyjatkowej posturze i eleganckim wyglądzie, pracujacego w biurze mężczyzne ;) Lekki świerzak lecz z charakterem godnego prawdziwego macho. Lekko pieprzowe nuty nadaja trójwymairu i zapadaja na długo w pamięć. Utrzymują się długo do dwóch dni,pachną ciągle. Kolor płynu pozostaję, nie zmienia się
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny
    • pojemność
    • cudowny falkon
  • 8 września 2019 o 15:26
    Bezpieczny, ładny zapach, ale brakuje w nim ognia
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Szczerze mówiąc nie używałam nigdy perfum z Avonu. Na Avon Attraction natknęłam się przypadkowo, dostałam próbkę perfum przy zakupach w drogerii internetowej i od razu dałam swojemu mężczyźnie do przetestowania. Nuty zapachowe to pieprz, akord skórzany, olejek imbirowy, szałwia, lawenda, kardamon, paczula i inne. Bardzo lubię w męskich zapachach akord skórzany i świetnie, że jest dodany. Brakuje mi jednak nut drzewnych, które tak bardzo podobają mi się w męskich perfumach i są dla mnie obowiązkowe. Zapach jest ładny, na pewno bardzo męski i nie jest mocny ani ciężki. Idealny na co dzień do pracy. Czuję wyraźnie akord skórzany, szałwię, nuty ziołowe, pieprz i paczulę w tle. Perfumy są dobre, bezpieczne, bo nienachalne. Będą pasowały panom w różnym wieku. Może daleko im do moich ulubionych męskich perfum Dior Sauvage, ale na co dzień sprawdzą się świetnie i mój narzeczony już planuje ich zakup po wykorzystaniu próbki. Co do trwałości, są wyczuwalne ok. 6 godzin. Cena bardzo korzystna przy sporej pojemności.
    W perfumerii