Kremy uniwersalne

Ziaja Jeju, Biały mus do twarzy na dzień z nutą mięty, granatu i czarnej porzeczki

notino.pl
Ziaja Jeju
E-Glamour.pl

• 28 marca 2025 o 18:56
    Idealny krem do twarzy
    Idealny krem do twarzy, który pięknie pachnie, ma super konsystencję, bardzo nawilża twarz i na długo rozświetla skórę. Bardzo polecam kupić bo jest bardzo fajny
    Mvjaaaa
    23 maja 2024 o 22:31
    Bardzo fajny mus
    Bardzo fajny, przyjemny mus, który przede wszystkim nie podrażnia skóry. Ma bardzo przyjemną konsystencję oraz bardzo ładnie pachnie miętą oraz czarną porzeczką. Dodatkowym plusem jest nawilżenie skóry. Ma SPF 15, co jest dodatkowym atutem.
    • Działanie
    • Spf
    • Konsystencja
  • 24 kwietnia 2024 o 13:58
    Super musik od Ziaja
    Ziaja jeju biały mus do twarzy to świetna alternatywa dla wszelkich żeli i innych" oczyszczaczy." Łagodnie pachnie miętą ,a w składzie ma granat i czarną porzeczkę .Wszystko co tworzy świetny i orzeźwiający zapach. Nieduże poręczne opakowanie. Kremowa konsystencja w typie pasty. Tuba z zamknięciem typu klik. Bardzo wydajny bo wystarczy niewiele. Jest to świetna propozycja do cery problematycznej z niedoskonałościami ale sprawdzi się również przy cerze normalnej. Odświeża daje uczucie ukojenia i łagodzi. Po umyciu twarzy jest naprawdę czysta promienna A dzięki mięcie daje uczucie prawdziwej świeżości. Sprawdzi się młodszych i starszych. W bardzo przystępnej cenie dosłownie parę złotych. Ogólnie dostępna w różnych drogeriach typu Rossmann czy Hebe ale także w tych internetowych. W linii Ziaja jeju jest wiele fajnych kosmetyków o tym samym działaniu i zapachu. Z przyjemnością do niej wracam choć złożyłam już kilka opakowań. Często bywają na promocji na przykład w Rossmanie kropka serdecznie polecam bo warto.
    Zalety:
    • Oczyszcza odświeża koi
    Wady:
  • 4 września 2023 o 21:20
    Lekka konsystencja
    ✔️Produkt znajduje się w podręcznej tubce o pojemności 50 ml i zamknięciem typu klik. Szata graficzna jest ładna i prosta na tle błękitnego kolorku są całkiem spore napisy w czarnym kolorku. A z tyłu są zawarte najpotrzebniejsze informacje. ✔️Kremik ma przyjemną konsystencje białego kolorku, bardzo łatwą i bez żadnego problemu jego aplikuje się na twarz. ✔️Odrazu po otwarciu czuć delikatny zapach, ale jest całkiem przyjemny. ✔️Nie zauważyłam żeby podrażniał czy uczulił ale skóra jest miła w dotyku jak i nawilżona. Jest on bardzo wydajny co wystarczy na dłuższy czas.
  • 8 lipca 2023 o 12:27
    Mus do twarzy
    Ziaja jest jedną z moich ulubionych marek. Jest przystępna cenowo, ma szeroki wybór produktów. Biały mus do twarzy naprawdę przypadł mi do gustu. Nie robi na mnie efektu Wow, ale moja skóra się z nim lubi. Kremik jest w tubce, łatwo się go aplikuje, ma przyjemną konsystencję białego musu. Pięknie pachnie, nutą mięty, nie podrażnia. Ja stosuje go na dzień, ale jak się nie maluje, bo pod makijażem mi się roluje. Ma też niską ochronę 15 SPF, ale zawsze coś. Cena na plus, wydajność też, mimo że jest w małej tubce. Skóra po nim jest gładka, delikatnie nawilżona.
    Zalety:
    • Zapach, wygląda produktu, działanie, cena, wydajność
    Wady:
    • Roluje się, gdy jest bazą pod makijaż.