Pasty do zębów

Splat Special Black Lotus, Czarna pasta do zębów o działaniu wybielającym z węglem bambusowym i ekstraktami z lotosa i orchidei

• 31 stycznia 2022 o 10:27
    Fajna :)
    Kolejna z cyklu inna i dobra. Zwykłe miętowe pasty trochę mi się nudzą, więc kiedy mogę to eksperymentuję z nowościami, głownie od Splat właśnie. Pasta lotosem ma delikatny smak ale dobrze domywa zęby i pozostawia uczucie świeżości na długi czas. Ja bardzo polecam :)
  • 21 października 2021 o 15:20
    Smakuje i pachnie lotosem
    Poraz pierwszy spotykam się z pastą, która ma smak i zapach kwiatowy. Jest to na pewno coś innego od tego, co dotychczas znałam. Oceniam ją średnio. Pasta w smaku mi odpowiada, ale nie odświeża na długo. Poprawnie myje zęby. Jest delikatna. Na pewno nikogo nie podrażni. Efekt wybielenia delikatny. Myślę, że raczej do niej nie wrócę, bo jest po prostu przeciętna. Ma śliczne opakowanie. Wydajność taka jak w przypadku innych past.
    _inga
    25 lipca 2021 o 17:43
    Wybielająca pasta do zębów, Special Black Lotus, Splat
    Pastę kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to tubka o pojemności 75 ml , zapłaciłam około 11 zł Pasta ma ciekawy smak nie mający nic wspólnego z miętą ,dobrze, myje zęby, nie podrażnia dziąseł, przyjemnie i na długo odświeża oddech. Pasta przy regularnym stosowaniu zmniejsza przebarwienia po kawie natomiast wybielania nie zauważyłam. Plus za skład pasta nie zawiera aluminium, barwników, fluoru, SLS. Podsumowując ciekawa pasta, lubię produkty firmy Slat i na pewno sięgnę po kolejne jej produkty. Polecam !
    Zalety:
    • smak
    • dobrze myje zęby
    • niweluje przebarwienia
    • nie podrażnia dziąseł
    • działanie bakteriobójcze
    • odświeża oddech
    • lekko wybiela
    • nie zawiera aluminium
    • bez fluoru, bez SLS
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 31 sierpnia 2020 o 17:59
    Bardzo łagodna pasta
    Na pastę zdecydowałam sie przez przypadek widząc gdzieś reklamę na internecie. Lubie czarne pasty bo mam wrażenie że ona faktycznie wybielają zęby,tak było i w tym przypadku.Przy regularnym stosowaniu zęby stały sie o dwa odcienie jasniejsze a ja zamówiłam kolejne opakowanie aby zachować tą biel tym bardziej ze pije dużo kawy i herbaty. Pasta jest delikatna,nie ma mocnej mięty wiec przyjemnie myję się nią zęby nawet kilka razy dziennie. Według mnie produkt wart uwagi.
    Zalety:
    • skuteczność
    • łagodne działanie
    • czarny kolor
    • wybiela
    Wady:
  • 7 czerwca 2020 o 6:24
    Pasta swietn!
    Pasta o silnym dzialaniu wybielajacym posiada dzialanie antybakteryjne, wegiel aktywny ktory usuwa czasteczki osadow i przebarwien, hamuje wzrost bakteri, utrzymuje swiezy oddech, fajny czarny kolor oraz smak mietowy
    Zalety:
    • Cena, właściwości, efekt