Samoopalacze do ciała

Soraya Tahiti Bronze 3 Step Tan Ritual, Samoopalacz do ciała ciemna karnacja

• 2 czerwca 2021 o 23:10
    Rewelacja!
    Przeszłam już wiele balsamów, ale z tego jestem zadowolona najbardziej. Absolutnie nie pozostawia smug i plam. Ma piękny, tropikalny zapach, a po kilku godzinach nie cuchnie tak bardzo jak inne balsamy czy samoopalacze. Nadaje słoneczny kolor i blask, swietnie nawilża. Nie mogę przestać głaskać się po nogach :D w dodatku ma bardzo fajny skład.
    Zalety:
    • Zapach, nie pozostawia smug, fajny skład, swietnie nawilża
  • 8 sierpnia 2019 o 16:42
    Balsa, który u mnie się nie sprawdził
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Rzadko sięgam po balsamy samoopalające i samoopalacze, jednak balsam Tahiti Bronze skusił mnie pięknym opakowanie, ceną i składem. Choć zapach był wyjątkowo przyjemny na początku, to niestety po aplikacji skóra brzydko pachnie tanim samoopalaczem. Do tego, chociaż zabieg powtarzałam dwa razy- moja skora nie zmieniła odcienia ani trochę. Do tego balasam nie wchłonął się dobrze i zostawił na skórze lepką warstwę. Niestety nie polubiłyśmy się tym razem z Sorayą.
    Zalety:
    • cena, opakowanie, zapach
    Wady:
    • zapach skóry po aplikacji, brak efektu na skórze, słabe wchłanianie
  • 8 sierpnia 2019 o 14:50
    Nie polecam wydawać na ten bubel pieniążków
    Nie wiem nawet od czego zacząć. Może od plusów? Jest ich niewiele to będzie szybciej. Po pierwsze, opakowanie, fajne, standardowe, wygodne. Po drugie, zapach, przyjemny, nie duszący, całkiem mi odpowiadał. I na tym koniec właściwie. Nie no, możnaby jeszcze dodać konsystencję- była akurat, ani gęsta ani rzadka, wygodna do aplikacji. Ale minusy... oj minusy. Jak chcecie mieć ciapki jak krowa to polecam. Podchodziłam do tego produktu 3 razy. Za pierwszym z dokładnym peelingiem- efekt? Brak. Nie złapało w ogóle. Za drugim razem, tak jak producent poleca, dokładna warstwa. Oj źle to się skończyło. Dłonie były w stanie strasznym, mimo, że starałam się żeby były równomiernie pokryte. Za trzecim razem stopy miały niesamowite plamy. Wątpię czy to przez moją aplikację, bo za każdym razem robiłam to samo i dość dokładnie. Dodatkowo produkt jest biały i nie widać gdzie jest i jak ciało pokryte. Dopiero jak ciemnieje to widać co jest nie tak, ale wtedy jest już za późno. Niestety, ale to kompletny bubel i nie polecam. Jest na rynku wiele innych produktów, które są dużo bardziej warte uwagi niż to.
    Zalety:
    Wady:
    • robi niesamowite plamy
    • biały, co nie pozwala zweryfikować jak pokryte jest ciało
  • 8 lipca 2019 o 12:40
    Produkt fajny - zapach niekoniecznie...
    W ostatnim czasie pojawiła się taka oto nowość w drogeriach stacjonarnych, a z racji tego, że jestem fanką wszelkich tego typu produktów i nie lubię leżeć na słońcu postanowiłam go wypróbować. Produkt jest w dwóch wersjach - do jasnej oraz średnio/ciemnej karnacji - mój wybór padł na ten ciemniejszy. Na początku aplikacji pachniał bardzo ładnie takimi egzotycznymi owocami - trochę przypominał mi zapach gumy balonowej i nawet się zauroczyłam Przed nałożeniem wykonałam dokładny peeling ciała Produkt nie pozostawił smug, zacieków, a efekt widoczny był po około godzinie. Poza efektem ciemniejszego koloru moja skóra zaczęła wydzielać dość nieprzyjemny zapach takiej spalenizny - typowego samoopalacza i to dość intensywnie. Dlatego musiałam zmyć produkt i dlatego odejmuję gwiazdki. Cena około 20zł - jeśli szukacie szybkiego efektu i nie przeszkadza wam ten dziwny zapach, który pojawia się po jakimś czasie to polecam. Mi osobiście nie przypadł do gustu - zapach jest za intensywny i obawiam się, że otoczenie też go czuje....
    Wady:
    • dość nieprzyjemny zapach spalenizny chwilę po nałożeniu produktu