Dezodoranty i antyperspiranty

Rihanna Crush, Body Mist Mgiełka zapachowa do ciała

• 7 czerwca 2023 o 21:20
    Wcale nie taka odswiezajaca
    Zapach piękny opakowanie jeszcze piękniejsze (plastikowa butelka nie ma obaw że się zbije, złota minimalistyczna szata graficzna) zdecydowanie zdobi moja toaletkę. Zapach według producenta jest odświeżająco kwiatowy z czym się nie zgodzę według mnie nie ma tu mowy o żadnym odświeżeniu. Czuć owszem kwiaty i jagby coś kwaśnego a jednocześnie wydobywają się słodkie nuty. Mój nos wyczuwa piżmo oraz nuty drewna co bardzo mi się podoba. Zapach nie należy do leciutkich lecz nie jest też ciężki stwierdziłbym nawet fakt że jest elegancki i niezbyt skomplikowany. Używam jej raczej pora popołudniowa na rano wolę coś świeższego. Bardzo mi ta mgiełka przypadła do gustu ale zużycie zajęło mi długo czasu bo prawie cały rok.(zostały ostatnie psiki) Trwałość nie jest najlepsza ale wkoncu to tylko mgiełka Na ubraniach czuć dłużej niż na skórze dla mnie pachnie odpowiednio intensywnie a zawsze mogę ponowić aplikacje. Produkt niesamowicie wydajny.
  • 6 września 2019 o 13:03
    Cudowna
    Najpiękniejszy zapach mgiełki do ciała jaki miałam kiedykolwiek. Zapach nie do opisania, niezbyt mulący delikatnie słodki i odświeżający. Nie zamieniłabym póki co na żadną inną.
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Duża ilość
    Wady:
    • X
  • 15 lipca 2019 o 12:18
    Zadziorny
    Kupiłam tą mgiełkę bez większych nadziei na ogromną trwałość i dobrze że się nie nastawiałam. Zacznę jednak od zapachu który według mnie jest bardzo seksowny, wieczorowy jeżeli chodzi o letnie dni. W zimie za pewne będę używała go na co dzień bo jest słodki i dość mocny, doda mi w te ponure dni energii. Zdecydowanie jest to zapach który zwraca na siebie uwagę, na początku czuć dojrzałe owoce a później rozwija się i czuć mocny akcent kremowego piżma - podkręcając ten zapach i robi się nieziemsko seksowny. Trwałość tak jak pisałam wyżej niestety fatalna czuć go może z 2h na ciuchach dłużej, ale jak za tę cenę i pojemność warto go mieć w torebce i się fukać w razie potrzeby. Wydajność jest ogromna! Mam go już z 4 miesiące a używam dość często i jest mniejsza połowa butelki. Opakowanie jest ładne, poręczne, atomizer działa bez zarzutu. Do małej torebki się niestety nie zmieści. Polecam sprawdzić zapach w drogerii! ;)
    Zalety:
    • Zapach,
    • Wydajność,
    • Cena,
    • Pojemność