Wody toaletowe damskie

Chanson d´Eau Original woda toaletowa 100 ml
E-Glamour.pl
Chanson Chanson d´Eau Original woda toaletowa 100 ml dla kobiet
Chanson d'Eau Orginal

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

bajka65
    24 lipca 2021 o 19:47
    Niezawodny
    Perfum znam i kupuję od wielu lat ,jednak teraz nie jest już tak drogi jak przed wielu laty .Dodatkowym atutem jest ,że ma też dezodorant i atomizer .Piękne opakowanie i niezawodny zapach owocowo-kwiatowy ,który cechuje świeżość i trwałość.Nuta zapachowa swoją świeżość pokazuje już w opakowaniu ,flakon kształtem i kolorem sugeruje ,że jest to perfum rześki i że nie nie będzie od niego bolała głowa Staram się aby zawsze był na mojej półce i to w duecie z dezodorantem .Moja córka mówi zawsze mamo daj spokój jest tyle innych a ty zawsze to samo.
    Zalety:
    • opakowanie ,finezyjny flakon odpowiadający zapachowi,
    • niezmienność ,
    • komplety z dezodorantem i atomizerem ,
    • bardzo przyjemny świeży i owocowo - kwiatowych zapach ,
    • trwały zapach ,
    • kompozycja ponadczasowa i całoroczna ale latem jest nie do przebicia ,
    Wady:
  • 3 maja 2021 o 18:29
    Zapach z lat młodości
    Świeży i nie duszący zapach. Woda toaletowa jest w bardzo dobrej cenie. Używam jej już od bardzo dawna i kojarzy mi się z czasami mojej młodości. Jeżeli kogoś nie stać na drogie perfumy, to bardzo polecam tą wodę toaletową.
  • 1 lutego 2021 o 16:17
    aromatyczny, ponadczasowy
    Kiedy czuję ten zapach przed oczami mam reklamę a w uszach piosenkę :) przmiłe wspomnienia. Zapach ziołowy, zielony, rześki taki jak jego kolor. Tak mogłaybm go opisać. Gdybym miała je gdzieś umieścić byłby to zielony ogród, mokry od letniego deszczu. Zapach dość intensywny, ale nie przytłaczający. Klasyk
    W perfumerii
  • 26 maja 2020 o 23:35
    Kocham ten zapach ❤️
    Znam go z czasow nastoletnich, kiedy to uzywala go moja ciocia. Teraz kupuje go sama, najczesciej w Rossmanie. To piekny swiezy zapach, wyczuwam w nim cytrusy oraz konwalie majowa. Jest dosyc trwaly, bo u mnie utrzymuje sie caly dzien. Jest to jakby delikatna mgielka na skore po rozpyleniu oraz cudowne orzezwienie, szczegolnie w upalne dni. Lubie zapachy marki Coty, kojarza mi sie z czasami beztroskiej nastolatki :) Napewno kupie ponownie ❤️
    Zalety:
    • ozezwieznie
    • cytrusowe i kwiatowe nuty
    • zapach mlodosci
  • 17 maja 2020 o 17:00
    Ulubiony ponadczasowy klasyk
    Nie zliczę ile opakowań już zużyłam. Ale ciągle wracam do tej wody toaletowej. Kocham jej świeży i ciepły zapach, to że długo się utrzymuje na ubraniu. Używam jej o różnych porach roku i nigdy mi się nie nudzi. Czasami wydaje mi się, że już jej nie czuć, że już nią nie pachnę, a ludzi się pytają czym tak ładnie pachnę. Ten zapach na mnie chwalą kobiety, jak i mężczyźni.
    Zalety:
    • Świeży, lekki ciepły zapach.
    W perfumerii