Maseczki klasyczne

Veoli Botanica Feed And Roll, Maseczka gommage z efektem rozświetlającym

• 15 marca 2024 o 22:23
    Słaba
    Jestem rozczarowana tą maską.. Jak za tak wysoką cenę oczekiwałabym lepszego efektu. Maska ma dość gęstą konsystencję. Zmywałam ją wodą, bo tak jak w przypadku innych osób, u mnie też rolowanie jej nie było możliwe. Nie rolowała się po prostu. Skóra po zmyciu była co prawda delikatnie nawilżona i bardziej miękka w dotyku ale to był subtelny efekt. Znam mnóstwo o wiele lepszych maseczek, które za ułamek ceny tej z Veoli dają o milion razy lepsze odczucia. Jeśli chodzi o zapach to posiada jakiś delikatny.. Ale nie pachnie niczym konkretnym. Przynajmniej nie jest on drażniący. Moim zdaniem totalnie nie opłaca się kupować tego kosmetyku.
  • 18 grudnia 2023 o 13:08
    Nie jest to hit, ale skład obiecujący
    Dużym plusem jest naturalny skład i ciekawe opakowanie. U mnie rolowanie nie działało,jak czytam opinie innych- nie tylko u mnie. Standardowo zmywałam ją wodą. Zapach z kategorii dziwnych, przebija się taka... kwaskowa...?nuta. Niekiedy mnie podrażniała, mam wrażenie,że jak potrzebowałam nawilżenia i ukojenia to ona się w tym nie sprawdzała i stąd to podrażnienie. Podobnie jak stosowałam po saunie- nie ta kategoria.
    2aga2
    12 czerwca 2023 o 9:25
    Mój hit
    Kocham, kocham, kocham. Mam chyba juz 4 lub 5 opakowanie maski. Używam maski 2 x w tygodniu i jest bardzo wydajna. Cera rozjaśniona, znikają przebarwienia (np. po niedoskonałości). Cera wygląda promiennie. Produkt ten pomógł mi w 98 % pozbyć się jakiś planek, mam również dzięki niej nawilżoną skórę. Produkt jest gęsty, nie ma problemu z nakładaniem na skórę. Ja zmywam i też nie ma z tym problemu. Cena uważam nie jest wygórowana, można kupić na promce.
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
  • 16 stycznia 2023 o 13:19
    Super
    Bardzo fajna maska. Lubię efekt jaki daje. Ma super wygodne opakowanie. Pompka to duze ułatwienie przy aplikacji. Łatwo odmierzyć odpowiednią ilość bez ryzyka zabrudzenia reszty kosmetyku. Maska jest wydajna.
    • działanie
    • aplikacja
  • 3 lutego 2022 o 18:42
    Trudna do pracy z nią
    Używa od:próbka
    Maseczka ma bardzo gęstą konsystencje, którą wręcz trudno rozsmarować. Trudna do rozlowania, raczej trzeba ją zmyć ciepłą wodą. Jakość i działanie zgodne z opisem. Pozostawiła moją skórę miękką w dotyku. Po zastosowaniu nie zauważyłam rozświetlenia, ale po kilku aplikacjach pewnie jest to możliwe.
    Zalety:
    • zmiękcza skórę
    Wady:
    • utrudnione usuwanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta