WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Toniki i hydrolaty

Pure Heals Propolis 50 Volume Mist Nawilżająca mgiełka do twarzy z propolisem 50%

gaba930
    26 września 2023 o 10:11
    Sprawdza się :)
    Mgiełka jest idealna do szybkiego użycia latem. W takim właśnie celu ją zakupiłam - abym nie musiała na wakacyjnych wyjazdach poświęcać zbyt wiele czasu na pielęgnację twarzy. Brałam ją po prostu do torebki i stosowałam, kiedy widziałam potrzebę: po wyjściu z wody, na wietrznej wycieczce w górach... Czułam, że moja twarz jest optymalnie nawilżona i zabezpieczona. Dodatkowo podoba mi się naturalny skład kosmetyku :) Jestem na tak:)
  • 20 marca 2020 o 18:28
    Drobna, ale skuteczna
    To mgiełka będąca idealnym uzupełnieniem codziennej pielęgnacji, dająca efekt "glass skin." Cel: zabezpieczenie skóry przed szkodliwym wpływem środowiska zewnętrznego, odżywienie, dogłębne nawilżeni i rozświetlenie skóry. Plusy: - bardzo bogaty naturalny skład - mgiełka delikatnie się rozpyla, więc można jej użyć również na pomalowaną twarz - pozostawia bardzo subtelny film na skórze, zmiękczając ją - skutecznie odświeża - przyjemny zapach - wydajność. Minusy: - wysoka cena - pojemność butelki mogłaby być trochę mniejsza, by można było wygodnie nosić ją w torebce. Największą zaletą jest jej delikatność, ale jednocześnie dobrze utrzymuje nawilżenie skóry. Solidny produkt. :)
  • 28 grudnia 2019 o 15:52
    szybkie nawilżanie mgiełką Pure Heals
    To jest super produkt dla zabieganych, szybko i z korzyścią. bo mgiełka działa, wystarczy lekkie spryskanie skóry po umyciu i rzeczywiście widac efekty już od pierwszego uzycia. skóra nabiera blasku, jest lekko nawilżona i sprężysta. dla mnie ekstra. bardzo polubiłam jej uzywanie
    Zalety:
    • szybkie działanie, łatwe użycie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 27 grudnia 2019 o 19:02
    Produkt cudo!
    Mgiełka jest w cudownym, solidnym opakowaniu. Atomizer cudownie robi rzeczywiście mgiełkę, a nie zwykłe krople, więc chętnie przeleję do tej buteleczki potem coś innego! Trzeba wstrząsnąć przed użyciem, bo są jakby dwie warstwy. Przez co po użyciu mamy lekkie użycie klejenia, ale to lepiej, bo potem używam serum i kremu. Zdecydowanie odświeża i nawilża, to czuć! Również pięknie pachnie, ideał. Jedynie cena może być lekko przesadzona, no ale za to działanie warto.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • rozświetlenie
    • atomizer robi dużą robotę, rzeczywiście robi mgiełkę
    • odżywienie
    • ukojenie
    • odświeżenie
    • zapach cudo
    Wady:
    • cena...
  • 25 grudnia 2019 o 22:01
    Świetna mgiełka
    Tam fajnej mgiełki to jeszcze nie miałam. Cudownie odswieza, pozostawiając cera promienna i pełna blasku. Już po pierwszej aplikacja można zobaczyć różnicę. Jestem naprawdę zadowolona
    Zalety:
    • odświeżenie
    • nawilzenie
    • wydajnosc
    • aplikacja
    Wady: