Maski do włosów

Vis Plantis Maska do włosów osłabionych z tendencją do wypadania `Kozieradka czarna rzepa i skrzyp polny `

Kica.
    17 czerwca 2024 o 11:13
    Przeciętna
    Włosy po użyciu tej maski są miłe w dotyku i błyszczące, natomiast nie zauważyłam, żeby jakkolwiek wpływała na wypadanie czy wzmacnianie, odbudowanie włosa. jest wydajna, wygodna w użyciu, ale nie robi nic ponad to co kazda "typowa" maska.
  • 25 lutego 2023 o 8:52
    No nie wiem
    Kupiłam tę maskę skuszona dobrymi recenzjami. Używałam jej do skóry głowy i włosów. Naprawdę nic dobrego tam nie zdziałała. Na wypadanie polecam kozieradkę solo (w formie wcierki). Na włosach był efekt lekkiej odżywki. Nie polecam. Krzywdy nie robi, ale nic dobrego też nie, więc to są bez sensu wydane pieniądze.
  • 3 czerwca 2022 o 22:40
    Kosmetyk niesamowity
    Kupując szampon tej samej serii skusiłam się na zakup tej odżywki i zdecydowanie nie żałuję tworzy idealny duet z szamponem. Opakowany jest w elegancki pojemniczek który wystarczy na bardzo długo. Zapach tej maski nie jest uciążliwy i przez jakiś czas dostaje na włosach. Maska tak Bardzo dobrze działa na cebulki włosów powoduje dotlenienie młodych włosów, zmniejsza przetłuszczanie i oczywiście podnosi je u nasady. Jest naprawdę doskonały z szamponem. Możesz zapomnieć o wypadaniu włosów na dłuższy czas
  • 3 stycznia 2022 o 10:43
    Genialna
    Maska zamknięta jest w bardzo wygodnym, praktycznym i funkcjonalnym opakowaniu. Jest to pojemniczek z odkręcanym wieczkiem. Łatwo więc dostać się do kosmetyku i nabrać na dłoń taką porcję jaką potrzebujemy. Po zużyciu pojemnik może być wykorzystany do innych celów. Grafika nie nachalna. Pojemnik ozdobiony jest motywami roślin, które znajdują się w składzie kosmetyku oraz zawiera najważniejsze informacje o produkcie. Konsystencja jest średnio gęsta, lekka, aksamitnie kremowa. Z łatwością rozprowadza się po moich splątanych włosach. Już podczas aplikacji maska zaczyna wygładzać włosy. Po spłukaniu są one gładkie i miękkie. Jestem pod wrażeniem z jaką łatwością moje włosy się rozczesują odkąd stosuję tą maskę. I rzeczywiście problem wypadania włosów znacząco się zmniejszył. Przed rozpoczęciem stosowania maski miałam z tym spory problem. W składzie znajdziemy kozieradkę, czarną rzepę oraz skrzyp polny. Nie ma w nim natomiast silikonów ;). Formuła jest wegańska. Gorąco polecam. W ciągu ostatnich kilku miesięcy przetestowałam kilka produktów do włosów Vis Plantis i muszę przyznać, że są naprawdę świetne. Ani jeden mnie nie zawiódł.
  • 30 czerwca 2021 o 12:32
    Siła natury / Panaceum na wypadanie
    Ziołowo, warzywne cudo dla włosów wypadających. Jak na maskę za 14zł jest niesamowita. Mam włosy z skłonne do przetłuszczania i wypadania. Ze względu na płeć chciałem również uniknąć powstawania zakoli i przedłużyć życie moich włosów. :-: Wybór padł na dość niepozorną maskę VisPlantis. Efekt był już po pierwszym opakowaniu włosy stały się dużo mocniejsze i aktualnie mogę je ciągnąć i nic nie wypada. Poza tym, każdorazowo po użyciu tego cudu włosy miały piękny zapach rzepy nie uciążliwy, ale mega przyjemny i utrzymujący się tak z 1-2 dni, a same włosy są sypkie, nieobciążone i wyglądają zdrowo. Niestety jak z każdym kosmetykiem występuje efekt przyzwyczajenia. POLECAM !!! P.S. Jeżeli ktoś zna osobę z problemem zakoli, albo ogólnie wypadających włosów, polecicie mu to cudo.
    Zalety:
    • Regeneracja
    • Skład
    Wady:
    • Po 2/3 opakowaniu efekt może nie być już tak spektakularny jak na początku.