Maski do włosów

Harmonia Mango & Papaya Nourishing Mask Odżywcza maska do włosów

• 17 maja 2023 o 11:13
    Kupię ponownie
    Harmonia Maska do włosów, Odżywcza, Mango i Papaja. Cena: około 10 zł/ 1l Kocham mango ???? jeszcze bardziej a zwłaszcza jak pachnie w kosmetykach. Odżywka trafiła do mnie całkowicie przypadkiem i dobrze bo działa cuda! Używam jej już dość trochę i nie widać dnia w tym opakowaniu, konsystencja dość rzadka, pięknie pachnie, powiedziałabym nawet, że kojarzy mi się z Jogobella . Naprawdę! Działa cuda bo moje włosy są gładkie i błyszczące. Pięknie pachną oczywiście mango ????, papaja jak dla mnie jest niewyczuwalna albo ja nie chcę jej czuć . Za parę złotych mam dość przyzwoitą odżywkę! Ja ją nakładam na umyte włosy lub na suche, trzymam około 20 minutach i zmywam letnią wodą. Jak zostawię moje włosy do samoistnego wyschnięcia to się oczywiście mega kręcą. Wyprostowane dają efekt gładkiej tafli i pięknie się mienią w słońcu.
    Zalety:
    • Cena,
    • Opakowanie,
    • Pojemność,
    • Zapach,
    • Konsystencja,
    • Działanie
  • 28 maja 2022 o 14:14
    Używałam z wielką przyjemnością
    Maskę kupiłam przy okazji zakupów w drogerii Hebe. I cieszę się że trafiła w moje ręce. Zastanawiam się skąd tyle negatywnych opinii. Zapach i konsystencja- zapach maski jest piękny i intensywny. Po użyciu maski pachnie w całej łazience. Bardzo mi się podoba. Konsystencja jest troszkę rzadka ale nie spływa z dłoni. Opakowanie - pojemność maski ma aż 1000g. Jest dość wydajna. Bardzo łatwo wydobyć z niej produkt do samego końca. Szata graficzna jest bardzo ładna. Działanie - maskę używam od nasady aż po same końce i pozostawiam na kilka minut. Następnie spłukuje. Maska nie obciąża moich włosów. Pozostawia je gładkie i miłe w dotyku. Moje włosy nie elektryzują się, chociaż nigdy nie miałam z tym problemu. Dobrze się rozczesują. Myślę że jeszcze do niej wrócę. Polecam wypróbować
    Zalety:
    • piękny zapach
    • konsystencja troszkę za rzadka ale nie spływa z dłoni
    • wygodne w użyciu opakowanie o ładnej szacie graficznej
    • włosy są miękkie i gładkie
    • nie elektryzują się
    Ami92
    20 stycznia 2022 o 21:46
    Koszmarna maska
    Chyba nigdy w życiu nie miałam gorszej maski do włosów... Kupiłam ją w hebe za jakieś śmieszne pieniądze zadowolona że dorwałam tak tanio taką dużą pojemność. Dopiero w domu zorientowałam się dlaczego jako jedyna była nie wykupiona w tak niskiej cenie. Maska pięknie pachnie, rzeczywiście soczystymi owocami ale to by było na tyle jeśli chodzi o jej zalety. Kolor biały, perłowy, konsytencja tak rzadka, że przelewa się przez palce i spływa z włosów. Po użyciu na włosach pozostawiała coś na kształt osadu, bez względu czy trzymałam ją na głowie kilkanaście minut czy użyłam jak odżywki - wmasowałam i spłukałam. Włosy w efekcie były sklejone, matowe i szybciej się przetłuszczały. Przyznam że pachniały pięknie. Zużyłam ostatecznie do emulgowania olejów i tu się sprawdziła ale nie w tym celu ją kupiłam więc to nie poprawi jej notowań. Wzdrygam się na jej widok jak widzę ją w drogeriach i odradzam zakup.
  • 17 lipca 2021 o 10:05
    maska nic
    Maskę kupiłam w Hebe na promocji. Nowa firma na półkach z litrowymi odżywkami sprawiła, że byłam ciekawa czy wyprze klasykę. Niestety nie. OPAKOWANIE/WYDAJNOŚĆ: Opakowanie jest wygodne, nie mam jemu nic do zarzucenia. Natomiast niestety konsystencja maski wydała mi się bardzo leista jak na maskę. Przez co jest nieznośnie niewydajna, oraz wymaga użycia sporej garści produktu aby pokryć włosy bez skalpu. DZIAŁANIE: Od maski oczekiwałam jej podstawowej funkcji, odżywienia, niestety ta nie nadchodziła. Nie zauważyłam żadnych zalet z użytkowania kosmetyku. Używałam jej na początku etapu mycia w duchu zasad OMO, i to tyle. Po czasie zauważyłam, że włosy są tępe i szorstkie. Jeżeli ktoś ma problem z puszeniem się włosów lub elektryzowaniem, ta maska możliwe, że spotęguje ten efekt. PODSUMOWANIE: Maska okazała się być kompletną katastrofą. Maska nada się jedynie dla włosów mało wymagających, a i tak nie wiele zdziała. Czy w takim razie jest sens jej używania? Dla mnie nie.
    Wady:
    • maska nie przynosi żadnych pozytywnych efektów, nie odżywia nie nawilża a na pewno nie przywraca włosom zdrowy wygląd i połysk
    • niespełnione żadne obietnice producenta
  • 12 lipca 2021 o 15:50
    Dla włosów niewymagających
    Skupiłam się na tą maskę do włosów przez jej cenę i pojemność. Kosztuje grosze, więc nie wymagałam od niej nie wiadomo czego. Maska pięknie pachnie i jest bardzo wydajna. Jeżeli chodzi o działanie to w sumie nie wiem, czy coś robi :D Trochę nawilża włosy, trochę ułatwia roczesywanie ale tylko trochę. Jeżeli nie macie problemów z włosami to możecie spokojnie ją kupić i wypróbować.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie