Podkłady

Shiseido Synchro Skin, Self-Refreshing Foundation SPF 30 Długotrwały płynny podkład

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 grudnia 2024 o 23:17
    Średni
    Kupiłam ten podkład z polecenia Jak zwykle zawiodłam się Czasem testuję nowe podkłady ale do tego nie wrócę Przede wszystkim nie mogę zużyć całego podkładu bo jest tak szczelnie zamknięte że musiałabym go rozbić Nie kryje dobrze Kolor mi nie pasował miałam 130 Opal był zbyt jasny mazał sie i były prześwity Ładne opakowanie z pompką
    Zalety:
    • Opakowanie pompka
    Wady:
    • Średnie krycie
    W perfumerii
  • 6 września 2024 o 14:57
    Są lepsze w tej cenie. Nie ma wow
    Podkład Shiseido Synchro Skin był dla mnie sporym rozczarowaniem, zwłaszcza biorąc pod uwagę jego cenę. Uważam, że nie jest wart tych pieniędzy. Krycie jest średnie, co oznacza, że muszę nałożyć kilka warstw, aby uzyskać pożądany efekt, co nie jest zbyt praktyczne. W ciągu dnia, zwłaszcza przy cerze mieszanej, zaczynam się świecić, co również jest minusem. Choć kolor i zapach są przyjemne, a sama aplikacja łatwa, to w takiej cenie oczekiwałam znacznie lepszego efektu. Niestety, podkład nie spełnił moich wysokich oczekiwań.
  • 16 listopada 2023 o 9:38
    Długotrwały to on na pewno nie jest
    Podkład wygląda ładnie na skórze (po nałożeniu), dlatego żal, że nie ma trwałości deklarowanej przez producenta. On wygląda ładnie przez kilka godzin, może 4, a potem jest mocno wyświecony, robi truskawkę na nosie, wyciera się na brodzie i w okolicy ust. Krycie jest średnie z możliwością budowania (nie do pełnego). Plusy? Wygładza, nadaje skórze ładną strukturę, ale do 4 godzin. Moja cera jest normalna, także nie przetłuszcza się prawie wcale. Testowałam go ponownie w odstępie pół roku, żeby sprawdzić czy może jednak obecnie nie będzie lepiej. Niestety nie jest. Biorąc pod uwagę cenę oraz obietnicę trwałości, nie mogę dać mu więcej niż 2*.
    Zalety:
    • Nadaje cerze ładną strukturę
    • Wygładza
    • Jest lekki
    Wady:
    • Brak trwałości
  • 4 listopada 2023 o 18:15
    Jeden z gorszych podkładów jakie miałam....PORAŻKA za dwie stówy
    ...ale zacznę może od kilku plusów recenzowanego, a mianowicie: -Eleganckie, solidne opakowanie -Płynna konsystencja -Najjaśniejszy odcień alabaster idealny dla naprawdę bladych lic I tutaj plusy się kończą. Dawno żaden tak drogi kosmetyk nie okazał się dla mnie mnie być aż tak rozczarowującym produktem, ale do rzeczy.. Żle się go rozprowadza na twarzy , mimo płynnej konsystencji jest jakiś taki tępy w użytkowaniu. Kolor ładnie wtapia się w skórę i jest nawet dla niej ciut za jasny, mimo iż mam naprawdę bladą karnację.. Mam cerę mieszaną, w kierunku do suchej. Mazidło dodatkowo mi ją wysuszyło. Podkład podkreśla każdą suchą skórkę, wchodzi w załamania skóry , włazi w pory i pozostawia na twarzy pudrowo-matowe, suche, nieestetyczne wykończenie. Nie pamiętam,abym w jakimkolwiek innym fluidzie na twarzy wyglądała tak beznadziejnie. On dosłownie uwydatnia to czego nie widać gołym okiem. Zamiast upiększyć, on podkreśla wszystkie mankamenty cery. Po około dwóch godzinach noszenia go na twarzy jest jeszcze gorzej. Mam wrażenie maski na skórze , a efekt nieprzyjemnego ściągnięcia cery jedynie się nasila. Szybko schodzi ze skóry, a muśnięty pudrem w ciągu dnia w celu poprawki makijażu prezentuje się jeszcze gorzej. Wyglądam jakbym obsypała się jakimś suchym proszkiem , który uwydatnia każdego mojego pora ...heh Kupiłam go ze względu na obietnice Producenta mówiące o synchronizacji mazidła ze skórą oraz jego rzekomym samoodświeżaniu się , co wydało mi się świetną opcją jako fluid do pracy. Niestety,żaden z opisów podkładu się u mnie nie sprawdził, a wręcz otrzymałam efekt odwrotny od zamierzonego. Może dam mu szansę mieszając z ciemniejszymi fluidami lub stosując na jakieś bazy, gdyż na moich sprawdzonych kremach nie sprawdza się w ogóle. Coś z nim jeszcze pokombinuję , gdyż żal mi wywalić produkt za dwie stówy do kosza. Póki co jednak z pełną świadomością mogę rzec,że to mój podkładowy bubel.
    • Odcień
    Wady:
    • Cała reszta łącznie z ceną...
  • 12 sierpnia 2023 o 15:11
    Ideał
    Poszukiwania mojego podkładowego ideału uważam za zakończone. Przez to, że przez lata zmagałam się z trądzikiem, mam małą obsesję na punkcie nieskazitelnego wyglądu skóry. Sama cera, mimo że już prawie wyleczona, wciąż jest bardzo wymagająca - wolę nie liczyć ile podkładów - tańszych i droższych - wypróbowałam - zasuszały się, rolowały, podkreślały teksturę, wchodziły w pory lub wręcz pękały na twarzy (!!!). Ten podkład od Shiseido to absolutny ideał. Nakładam go zwilżoną gąbeczką i często mieszam z wersją rozświetlającą dzięki czemu mam best of both worlds ;) Najczęściej utrwalam niewielką ilością pudru od Rare Beauty. Pięknie wtapia się w skórę i ją wygładza, krycie oceniam na średnie, ale można je dostosowywać - nałożony gąbką na skórę (moja ulubiona metoda) da krycie lekkie w kierunku średniego, nałożony pędzlem - średnie w kierunku mocnego. Wygląda na twarzy bardzo naturalnie, pięknie pracuje przez cały dzień. Jeżeli pod "self-refreshing" producent rozumie, że podczas noszenia podkład będzie wyglądał na twarzy coraz lepiej, to z całą pewnością tak właśnie jest :) Jest bardzo drogi, ale uważam, że podkład jest jednym z kosmetyków, w który naprawdę warto zainwestować.
    Zalety:
    • satynowe wykończenie
    • wygładzenie skóry
    • podczas noszenia wygląda coraz lepiej
    • trwałość
    • odcienie