Kremy i maski do rąk

Floslek Masełko do rąk regenerujące `Magnolia`

kialacm
    29 czerwca 2024 o 10:45
    Bardzo dobry produkt
    Na zakup tego masełka zdecydowałam się po super wrażeniach po masełku waniliowym. Jest genialny, więcej o nim w osobnej recenzji. Kosmetyk ten jest zamknięty w plastikowym opakowaniu, które jest bardzo miękkie, dzięki temu bardzo łatwo się go wydobywa. Szata graficzna jest urocza, czytelna i piękna. Widoczne są małe krówki, tło ma kolor różowy, informacje na temat produktu są napisane ładną czcionką. Masełko ma pojemność 50 ml. Jest wydajne, już mała ilość wystarczy, by dobrze natłuścić dłonie. Konsystencja kremu jest dość gęsta, tłusta. Bardzo łatwo się go aplikuje, nie klei się, nie podrażnia, nie szczypie. Produkt radzi sobie nawet z bardzo suchą skórą, pozostawia ją miękką, wygładzoną i świetnie natłuszczoną. Dużym plusem jest zapach tego kremu. Jest on kwiatowo - słodki, przyjemny i delikatny, nie duszący. Pięknie utrzymuje się na dłoniach. Warto również wspomnieć, że kosmetyk ten nie jest testowany na zwierzętach. Posiada 92% składników pochodzenia naturalnego. Jest testowany dermatologicznie. Bardzo polecam☺️
    • łatwa dostępność
    • działanie
    • testowany dermatologicznie
    • nie jest testowany na zwierzętach
    Agiis_
    28 czerwca 2023 o 8:59
    Super nawilżenie i piękny zapach
    Masełko Floslek jest bardzo dobrym produktem do rąk. Nawilża, chroni i pielęgnuje dłonie. Do tego pięknie pachnie! Jak seria Organique Bloom Essence, której zapach uwielbiam od lat. Zapach ten dodatkowo nie ulatnia się szybko, więc piękny zapach towarzyszy nam długo. Nawet po umyciu rąk czuć nawilżenie. Opakowanie to mała tuba, która jest bardzo poręczna i łatwa w użytkowaniu. Cena też przystępna. Bardzo dobry produkt!
    Zalety:
    • Działanie - nawilżenie
    Wady:
  • 8 maja 2023 o 22:14
    Fajne masełko
    Ze względu na specyfikę pracy, non stop myję ręce, przez co są bardzo wysuszone. To masełko bardzo fajnie je zmiękcza i nawilża, do tego pachnie obłędnie i ten zapach dość długo się utrzymuje. Jest wydajny, wystarcza na długo i ma fajną cenę ;)
  • 13 kwietnia 2023 o 21:27
    Nie do końca dla bardzo wrażliwej skóry
    Kupiłam ten krem ponieważ zależało mi na delikatnym dla mojej skóry i dobrze nawilżającym produkcie. A na opakowaniu tego kremu znalazłam informację, że 92% składników jest pochodzenia naturalnego oraz, że jest regenerujący. Jednak po nałożeniu kremu od razu poczułam zbyt mocny zapach, który utrzymywał się aż do umycia rąk z dużą intensywnością. Nie chciałam, żeby krem do rąk mieszał się z moimi perfumami. Dla mnie za intensywny. Mam mocno przesuszającą się skórę, często zaczerwienioną i niestety w takiej sytuacji ten krem nie daje rady w moim odczuciu (dla porównania inny krem pomógł). Ogólnie myślę, że dla osób które mają normalną skórę może się sprawdzić, ale trzeba pamiętać o zapachu, nie każdemu pewnie przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • wygląd opakowania
    Wady:
    • słabe nawilżenie bardzo suchej skóry
    • zbyt intensywny zapach
    hej_ema
    8 lutego 2023 o 12:12
    Kieszonkowa pielęgnacja dłoni
    Masełko do rąk mieści się w małym opakowaniu o pojemności 50 ml, które bez żadnego problemu można zmieścić do torebki o niewielkich rozmiarach. Ciekawy dodatek na codzień, aby mieć przy sobie krem, który można w każdej chwili wyciągnąć i użyć. Masełko jest o zapachu magnolii i za to duży plus. Pachnie bardzo ładnie i zapach nie znika po chwili. Jego trwałość zdecydowanie jest tutaj dużym plusem. Posiada 92% składników pochodzenia naturalnego i za to kolejny plus. Jeśli chodzi o jego zastosowanie, to wystarczy niewielka ilość aby pokryć całe dłonie produktem - wydajność jest tutaj dużym plusem. Dłonie rzeczywiście są wygładzone, ale poziom nawilżenia jest bardzo delikatny, więc na przesuszonych dłoniach może nie sprawdzić się tak dobrze. Ja potrzebuje większej dawki nawilżenia, więc za to odejmuje jedną gwiazdkę. Jako dodatek do pielęgnacji dłoni jak najbardziej, natomiast jeśli ktoś spodziewa się ratunku przy przesuszonych dłoniach to niekoniecznie może sie sprawdzić.