Odżywki do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Vitamino Color, 10 in 1 Spray Spray wielofunkcyjny do włosów farbowanych

Bodyland.pl
Loreal Vitamino Color Resurfacing Agent Serum do włosów farbowanych, 10 korzyści 190 ml
hairstore.pl
Loreal Professionnel Vitamino Color Spray Wielofunkcyjny do Włosów Koloryzowanych 190ml

Nasi użytkownicy zostawili 104 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 14:10
    Spray, który naprawdę jest termoochronny i dodaje blasku bez obciążeń
    Po dokładnym przetestowaniu mogę śmiało powiedzieć – to produkt, który spełnia swoje zadanie! Spray zapewnia wysoką termoochronę (wiem co mówię, robiłam testy wielu produktów). To co jest dla mnie najważniejsze to poza tym, że chroni włosy przed wysoką temperaturą to jednocześnie wizualnie odżywia włosy. Nadaje im lekkiego blasku, miękkości i elastyczności. Po użyciu i wysuszeniu włosy pozostają lekkie, nieco sypkie ale z pewnością nie są obciążone mimo, że aplikowałam tego produktu dużo. Nie tworzy “strąków”, które trzeba przeczesywać co 5 minut. Zapewnia lekką i świeżą fryzurę na wiele godzin. Co prawda nie jest to tani produkt, ale jest warty swojej ceny. Czy kupię go ponownie? Tak, właściwie już go zamówiłam.
    Zalety:
    • dobrze zabezpiecza włosy przed wysoką temperaturą (sprawdzone)
    • nadaje włosom blask oraz wygładzenie bez obciążenia
    • mimo aplikowania dużej ilości produktu nie tworzy strąków
    • nie zostawia osadu po wysuszeniu produktu we włosy
    • wygodnie się aplikuje, nie tworzy tłustych plam na włosach
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • jedyną wadą tego produktu jest jego cena. Przy codziennym myciu i aplikowaniu produktu wystarcza na około miesiąc.
  • 10 listopada 2022 o 15:54
    Mój bohater :D
    Moje włosy: długie, regularnie rozjaśniane i farbowane na blond, wysokoporowate, skóra głowy wrażliwa Wygląd, zapach, konsystencja: Spray ma białawy kolor, przyjemny zapach (który nie utrzymuje się na włosach) i jest konsystencji mleczka. Działanie: Szukałam kosmetyku, który pomoże mi w rozczesaniu włosów (a raczej kołtuna) po myciu. Stosowane odżywki i maski do spłukiwania niestety nie dawały rady. Sprayu używam na wilgotne po myciu włosy, nie żałuję go, bo w ogóle nie obciąża włosów. Generalnie wszystkie obietnice umieszczone na opakowaniu są spełnione, włosy rozczesują się gładko jak po maśle, wysuszone są gładkie, błyszczące :) Jedynie spray nie radzi sobie z ochroną włosów przed puszeniem podczas wilgoci na dworze, ale na te przypadłość chyba nie ma mocnych ;)
    Zalety:
    • ułatwia (umożliwia :P) rozczesanie włosów
    • nie obciąża włosów
    • nabłyszcza, wygładza
    • ładnie pachnie
    • jest wydajny, jedna butelka starcza na ok. 5 msc przy stosowaniu co drugi dzień
    Wady:
    • cena produktu jest wysoka, aczkolwiek do tej pory nie znalazłam w tańszych zamiennikach tak dobrego produktu
  • 2 października 2022 o 13:15
    Przydatny
    Produkt ładnie pachnie i jest naprawdę przydatny. Stosuje go czasami jako zastępstwo odżywki na umyte mokre włosy i dobrze sie sprawdza. Zdecydowanie ułatwia rozczesywaniu włosów i sprawia że się mniej puszą i są zdyscyplinowane. W połączeniu z szamponem z tej serii efekt jest naprawde zauważalny. Czy obciąża włosy? Troche na pewno ale ja i tak myję je codziennie.
  • 12 sierpnia 2022 o 8:51
    Świetna
    Jest to bardzo dobra odżywka w spray'u. Przy moich kręconych średnio porowatych włosach sprawdza się świetnie na drugi dzień do odświeżenia loków. Nadaje włosom blasku, ułatwia ich stylizacje i zabezpiecza. Nie przetłuszcza włosów, ale potrzeba naprawdę jej nie wiele by poczuć gładkość i miękkość włosów, przez co jest wydajna. Zapach jej jest bardzo ładny - nieprzytłaczający, przez co jest komfortowy w użytkowaniu. Sam design i opakowanie zwiększa przyjemność w użytkowaniu. Zastosowany na mokrych włosach ułatwia rozczesywanie.
    Zalety:
    • działanie - spełnia obietnice producenta
  • 18 października 2021 o 12:52
    Fajny produkt, ale jego cena jest za wysoka
    Opakowanie tego jest plastikowe, całkowicie nieprzezroczyste, w kolorze pudrowego różu. Szata graficzna jest identyczna jak pozostałe produkty z tej serii. Spray używam po każdym umyciu włosów, jedna zauważyłam, że trzeba używać go w małych ilościach, ponieważ łatwo przasadzic. Używam go roznieś od połowy włosów, ponieważ używając od nasady obciąża włosy i powoduje szybsze przetłuszczanie. Po jego użyciu włosy dużo łatwiej się rozczesują, s a bardziej miękkie i sypkie, ładnie sie błyszczą. Dodatkowo spray chroni włosy przed działaniem wysokiej temperatury suszarki i prostownicy do włosów, które używam prawie po każdym myciu. Jestem zadowolona z działania tego produktu, a kolejnym plusem jest jego wydjanosc, ponieważ starcza na długo. Niestety minusem dla mnie jest cena. Uważam że można znaleźć produkty o takim samym działaniu, jednak w niższej cenie.
    Zalety:
    • ochrona przed wysokimi temperaturami
    • wydajność produktu
    • spray ułatwia rozczesywanie
    • włosy są po nim miękkie i sypkie oraz pięknie błyszczące
    • ma bardzo przyjemny zapach
    • jest wygodny w użyciu
    Wady:
    • zbyt wysoka cena