Kremy na noc

Nivea Q10 Power, Krem do twarzy na noc `Przeciwzmarszczkowy + ekstra odżywienie`

Nivea Q10 Power Exrea Krem przeciwzmarszczkowy na noc 50 ml
NIVEA Q10 Ekstra Odżywienie Przeciwzmarszczkowy Odbudowujący Krem na Noc 50ml

• 26 marca 2020 o 10:49
    Bardzo przyjemny krem na noc
    Krem Nivea Q10 Power z olejkiem arganowym jest produktem, który mnie zachwycił. Opakowanie eleganckie w słoiczku, symbolizujące markę Nivea, zapach kremu właśnie jest taki charakterystyczny dla danej marki ale jest delikatny i przyjemny. Konsystencja jest kremowa, a formuła kremu lekka, szybko się wchłania i nie zapycha. Nie pozostawia tłustej warstwy. Skóra po regularnym stosowaniu jest bardziej odżywiona i ujędrniona. Nie zauważyłam redukcji zmarszczek, ale ogólna kondycja jest lepsza. Cera jest odpowiednio nawilżona. Jest to dobry krem na noc, który regeneruje skórę podczas snu.
  • 12 lutego 2020 o 17:32
    Lekki
    Krem zamknięty w ładnym słoiczku o pojemności 50 ml.Konsystencja jest lekka i delikatna o ładnym zapachu.Zapach typowy dla marki Nivea, przyjemny, delikatny i nienachalny. Krem ma lekko żółtawy odcień, podejrzewam że to skutek zawartości olejku arganowego. Szybko się wchłania i ekspresowo nawilża. Nie zostawia lepkiej warstwy, nie obciąża. Zaraz po użyciu skóra jest delikatna, miękka i gładka. Już po 2 tygodniach zauważyłam odżywcze działanie kremu. Skóra wygląda na zdrowszą, odzyskała żywy i promienny kolor. Po miesiącu regularnego stosowania nastąpiła redukcja drobnych zmarszczek i poprawa jędrności. Krem stosuję przed spaniem, na oczyszczoną skórę. Wart swojej ceny, jest wydajny i skuteczny. Polecam!
    • działanie
    • wart swojej ceny
    Wady:
  • 7 lutego 2020 o 21:27
    Nietypowy krem
    Krem testuje od miesiąca i świetnie się sprawdza przy skórze suchej i lekko odwodnionej.Kremu używam już od miesiąca na noc. Konsystencja kremu jest lekka, idealnie się wchłania i do tego ładnie pachnie. Efekty? Doskonale nawilża skórę, wygładza, rano buzia jest zauważalnie gładka i fajnie ujędrniona. Zauważyłam również ogólną poprawę kondycji cery , mniej zmian skórnych, lepsze nawodnienie.
    Zalety:
    • Lekki i dobrze się wchłania
    • Nie zapycha, nie uczula
    • Nawilża, odżywia
    • Przystępna cena
  • 5 stycznia 2020 o 17:17
    Fantastyczny
    Kremu używam już od miesiąca na noc. Konsystencja kremu jest lekka, nie obciąża, szybko się wchłania. Krem ładnie pachnie. A teraz to co najważniejsze czyli efekt. Krem jak dla mnie jest super. Doskonale nawilża skórę, rano jest gładka i fajnie ujędrniona. Po 3 tyg zauważyłam że drobne zmarszczki zostały wypełnione. Zauważyłam również ogólną poprawę kondycji cery. Cena przystępna. Szczerze polecam. Na pewno kupię jeszcze
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc