Olejki do włosów

Olaplex N°7 Bonding Oil Odżywczy olejek do włosów do włosów zniszczonych częstym suszeniem

E-Glamour.pl
Olaplex Bonding Oil No. 7 olejek do włosów 30 ml dla kobiet
Olaplex No. 7 Bond Oil Global Olejek odbudowujący i wygładzający 30 ml
hairstore.pl
Olaplex NO.7 BONDING OIL - OLEJEK DO WŁOSÓW 30 ML
Bodyland.pl
Olaplex NO.7 BONDING OIL - OLEJEK DO WŁOSÓW 30 ML

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 lutego 2025 o 16:16
    Dobry ale za drogi
    Moje włosy są z natury średnioporowate. Suche i puszące się na końcach. Ten olejek to jest płynne złoto na moje wysuszone końce. Używam na umyte i lekko wysuszone włosy. Wystarczy kilka kropel aby rozprowadzić na włosach. Przyjemnie pachnie cytrusami. Pojemność 30 ml dość szybko się zużywa. Działanie świetne - włosy ujarzmione i błyszczące. Nie zauważyłam aby zregenerował zniszczenia. Minusem tutaj jest cena…
    W perfumerii
    Link123
    17 listopada 2024 o 22:28
    Nie warty swojej ceny!
    Miałam duże oczekiwania co do tego olejku, natomiast muszę przyznać, że jednak okazał się rozczarowaniem. Sam produkt jest poprawny, nie wysusza końcówek, nie przetłuszcza, natomiast nie wpływa na rozdwajanie i nie daje również spektakularnych efektów wygładzenia. Miałam również wrażenie, że zabezpieczenie końców włosów jest nie wystarczające podczas stylizacji z użyciem lokówki/ prostownicy. Na rynku dostępnych jest wiele lepszych produktów w dużo niższej cenie. Opakowanie również średnie, produkt ciężko jest nałożyć w odpowiedniej proporcji, zwykły tani plastik bez aplikatora/ pompki. Trzeba przyznać, że jest to bardzo wydajny produkt, używałam na przemian z innym serum ok 1,5 roku.
    Zalety:
    • Neutralny zapach
    Wady:
    • Brak wygładzenia
    • Brak odpowiedniego zabezpieczenia końcówek.
    prfctx
    22 sierpnia 2024 o 19:38
    Jestem zawiedziona :(
    Olaplex Bonding Oil – cóż, mam mieszane uczucia. Produkt jest poprawny, ale nie robi nic spektakularnego z moimi włosami. Owszem, nawilża i wygładza, ale za tę cenę spodziewałam się czegoś więcej. Na rynku jest mnóstwo tańszych olejków, które działają lepiej i dają bardziej zauważalne efekty. Największy minus? Zapach. Dla mnie jest po prostu nieprzyjemny i dość drażniący, co skutecznie zniechęca do częstszego używania. Podsumowując, nie jest to zły produkt, ale nie jest też niczym wyjątkowym, a cena zdecydowanie nie idzie w parze z jakością. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Ogranicza puszenie
    • Termoochrona
    • Nie zostawia tłustej warstwy
    • Ochrania włosy zapobiegając zniszczeniom
    Wady:
    • Drażniący zapach
    • Wysoka cena
    • Niewyróżniające się niczym działanie
    !Sylwia
    1 sierpnia 2024 o 10:09
    ok
    Olejek spełnia swoje funkcje - chroni końcówki przez łamaniem, nawilża i stanowi dobra termoochronę. Nie pozostawia tłustego filmu, po wysuszeniu włosy są sypkie, wygladają na nawilżone i zadbane. Do tego przyjemnie pachnie i jest wydajny. Minus za cene.
    Zalety:
    • nawilzenie, konsystencja i zapach
    Bpjvx
    8 lipca 2024 o 11:22
    Mieszane uczucia
    Moja mama dała mi spróbować swój, po jednym użyciu stwierdziłam, że fajny więc również kupiłam. Po krótkim czasie sądzę, że nie robi on totalnie nic, jest dla mnie jak woda. Możliwe, że moje włosy się do niego bardzo szybko przyzwyczaiły.