Serum do twarzy

Eliza Jones Glow & Collagen, Face & Neckline Serum Anti- wrinkle Illuminating Serum do twarzy, szyi i dekoltu

• 5 kwietnia 2023 o 23:33
    Nie wiem czy kupię ponownie
    Mam suchą skórę kupiłam to serum z ciekawości. Nawilża tylko na chwilę Dłuższych efektów brak. Niestety się wieże żeby zapobiega powstawaniu starzenia się skóry. Nie redukuje nic. Nie wieże plusów. Po tym jak zaczęłam używać serum zauważyłam że skórę mam obiera ściągniętą produkt nie pla mnie
  • 2 kwietnia 2022 o 11:28
    Przecietny
    Serum od Elizy Jones jest raczej przeciętne. Co prawda nawilża i wygładza cerę, ale jest to krótkotrwały efekt. Przeszkadzają mi też drobinki brokatu, które dostrzegam na skórze po jego aplikacji. W tej cenie można znaleźć kilka innych świetnych serum (np te od Delii), dlatego też jestem pewna, że więcej go nie kupię
    Zalety:
    • krótkotrwale nawilza
    • przyjemny, neutralny zapach
    Wady:
    • brokat w skladzie
    • praktycznie nie działa w żaden sposób na moją skore
    • dostępny tylko w Action
  • 12 lutego 2021 o 16:39
    Super serum za niską cenę
    Kupiłam to serum w Actionie za około 9 zł. Produkt ma przyjemną żelową konsystencję ze złotymi drobinkami. Łatwo się rozprowadza oraz szybko się wchłania. Pozostawia uczucie wygładzonej skóry. Kolejnym plusem jest wydajność wystarczy kilka kropel żeby pokryć twarz, szyję i dekolt.
    Zalety:
    • cena około 9 zł
    • przyjemna żelowa konsystencja z drobinkami
    • łatwo się rozprowadza
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • słaba dostępność, widziałam go tylko w Action