Wody toaletowe damskie

Oriflame Eclat Amour EDT

khy
    21 grudnia 2021 o 8:32
    Landrynki i przywiedle kwiatki
    Woda landrynkowa z przywiedlymi kwiatkami. Malo trwala i po prostu brzydka. Nie zdazylam sie znudzic ani zmeczyc, tak krotko istniala na mojej skorze. Szkoda kasy i energii. Bardzo nie polecam.
  • 24 kwietnia 2021 o 17:12
    Jestem na nie
    Miałam już nie kupować perfum w ciemno, ale przy zamawianiu mojego ulubionego zapachu z Oriflame Eclat Weekend dobrałam sobie właśnie Eclat Amour. No i żałuję. Zapach jest totalnie przeciętny. Ja mocno wyczuwam w nim wanilię, ale na szczęście nie jest bardzo duszący. Zgadzam się z opiniami, że bardzo słabo się utrzymuje oraz jest mało wydajny. Jakby ktoś chciał się nim psikać codziennie to flakon bardzo szybko się skończy. Zapach, tak jak wspomniałam, przeciętny, po chwili się go zapomina. Na pewno do niego nie wrócę.
  • 14 kwietnia 2021 o 13:48
    wybitnie nietrwały
    Zapach jak ciepły, letni wiatr - taki ulotny :). Kompozycja delikatna, klasyczna, kwiatowo-drzewna - delikatne kwiaty na ciepłym tle. Nie odznacza się niczym wybitnym, oryginalnym, ale może nawet się podobać. Nie dusi, nie jest przesłodzona, ani zbyt "kwiecista". Dla fanek spokojnych kwiatowych zapachów. Niestety, trwałość fatalna - po godzinie nie ma już praktycznie zapachu, może jedynie ciut przy samej skórze coś czuć. Nawet moją mgiełkę zapachową czuję dłużej. A regularna cena nie taka znów niska.
    U konsultantki
  • 4 grudnia 2020 o 19:54
    Ładny zapaszek :P
    Opakowanie z górnej półki, ładne, przyciąga uwagę. Zapach intensywny, ale nie utrzymuje się długo. Cena powalająca, płace chyba tylko za ładną ozdobę na toaletkę.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Piękny flakon
    Wady:
    • Zapach szybko się ulatnia
  • 27 listopada 2020 o 21:34
    Słabizna, ale nie śmierdzi
    Eclat Amour to jedna z wariacji kultowej wody Oriflame Eclat (oryginał kojarzy mi się z zapachem takiej typowej ciotki klotki). Ten w niczym nie przypomina tego pierwszego zapachu). Słodycz lekko truskawkowa i chyba waniliowa, ale od tego zapachu bije jakaś nijakość. Nie śmierdzi, więc nie dam jednej gwiazdki. Ale w pierwszym lepszym hipermarkecie w perfumach "marki własnej" można upolować głębsze kompozycje zapachowe, niż tutaj. Poza tym zapach ulatnia się po godzinie i nic z niego nie zostaje. Ten flakon też jakiś taki bez polotu. Kiepskie perfumy czasami nadrabiają wyglądem i przynajmniej potem zdobią toaletkę. Tutaj nie.
    Zalety:
    • Nie śmierdzi
    Wady:
    • Nietrwały, nijaki
    U konsultantki