Kremy na noc

Dr. Susanne von Schmiedeberg L-Carnosine Anti-A.G.E. Cream for dry skin Krem przeciwmarszczkowy do cery suchej

kashka
    22 lutego 2025 o 18:46
    Z pewnością nie kupię ponownie
    Krem dobrze nawilża i odżywia. Dla cery suchej nadaje się na dzień i na noc. Nie uczulił mnie i nie zapchał. Plus za "czysty" skład. Ma jednak 2 zasadnicze wady: roluje się na twarzy i kosztuje krocie.
    W perfumerii
  • 1 września 2024 o 0:51
    Konkretny krem
    Krem o bogatej gęstej konsystencji w białym kolorze. Mocno nawilża skórę i dba o jej wygładzenie. Walczy z zmarszczkami. Nie uczula. Miałam małe opakowanie z kalendarza adwentowego, ale wystarczyło na długo. Drogi krem, ale daje efekty. Pachnie, ale nie jest to super ładny zapaszek. Raczej przypominał mi zapach lekarstw.
  • 10 sierpnia 2023 o 7:31
    Średni za bajońską cenę
    Dostałam ten krem w prezencie, sama tak drogich kremów nie kupuję. Zamknięty jest w ekskluzywnym szronionym szklanym słoiczku. Zapach apteczny, delikatny, nie nachalny. Konsystencja gęsta, choć dość dobrze się rozciera. Niestety, pozostawia na twarzy białe smugi, które się ciężko wchłaniają. Ponadto przy mojej dojrzałej skórze 50+ wchłania się natychmiast zostawiając niemiłe uczucie ściągnięcia. Z obu tych powodów używałam go głównie na noc na serum, inaczej ściągnięcie skóry byłoby nie do opanowania. Przyznaję, że rano skóra była ładnie wygładzona i ujędrniona. Natomiast o nawilżeniu mowy nie ma. Za tą cenę krem powinien czynić cuda a jest dość przeciętny, więc na pewno do niego nie wrócę.
  • 2 kwietnia 2023 o 17:52
    Gęsty
    Krem był jednym z okienek w kalendarzu Douglas, ma przyjemny zapach, wydajny, gęsty, zostawia lekki flirt więc nadaje się pod podkład, dzienny makijaż. Czy ualestycznia skórę i likwiduje zmarszczki szczerze mówiąc prócz nawilżenia i świetnej bazy pod podkład nie znalazłam plusów i raczej nie kupiłabym ponownie. Skóra, młoda, sucha i odwodniona bd wdzięczna za ten produkt ja jednak szukam dalej czegoś bardziej inwazyjnego
    Zalety:
    Wady:
    • Obiecuje zbyt wiele
    Ganette
    14 listopada 2022 o 18:19
    Może być choć znam lepsze.
    Krem trafiłam w kalendarzu adwentowym Douglas. Dość gęsta konsystencja, dobrze się rozprowadza i wchłania i na tym by można zakończyć opisywanie tego kremu bo działania to on nie wykazuje żadnego. Nie zauważyłam żadnej różnicy na twarzy podczas stosowania tego kremu ani nic nie zrobił ani nie zaszkodził. Znam wiele lepszych kremów których działanie jest i widoczne i wyczuwalne a tu nic. Za tą cenę ten krem powinien działać cuda na twarzy. Nie polecam i na pewno nie skusił mnie do zakupu pełnowymiarowego opakowania.