Kremy uniwersalne

Pharmaceris T Krem przeciw zaskórnikom, 40 ml
Pharmaceris T Comedo Acne

• 8 kwietnia 2025 o 18:18
    Nie jest skuteczny
    Pharmaceris T-Zone krem na zaskórniki niestety mnie zawiódł. Nie zauważyłem żadnych efektów, więc nie planuję wracać. Plus za ładny zapach i dobre wchłanianie, ale to nie wystarczy – liczy się skuteczność, a ta tutaj wypada słabo.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Słabe działanie
  • 25 października 2024 o 12:24
    Krem który robi dokładnie nic
    Wielkie rozczarowanie. Zużyłam całe opakowanie, stosowałam dwa razy dziennie. Nie zauważyłam kompletnie nic, jakbym nacierała twarz wodą, zero reakcji. Zdecydowanie nie polecam.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    Wady:
    • Nieskuteczny
    livvvv4
    23 sierpnia 2024 o 18:51
    świetny produkt na zaskórniki
    krem jest świetny na zaskórniki na nosie po 3 tygodniach z czarnych wielkich zaskórników zostały małe białe kropeczki których nie widać używam raz dziennie super efekty. kosztuje ok 50 zł i działa cuda
    Zalety:
    • łatwy w aplikacji, szybko działa, starcza na długo
    Wady:
    • drogi
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 września 2023 o 13:37
    Istny dramat
    Muszę niestety przyznać temu produktowi tylko jedną gwiazdkę. Jego działanie na moją skórę było naprawdę rozczarowujące. Po pierwsze, krem ten strasznie podrażnił moją skórę. Już po pierwszym zastosowaniu odczuwałam silne pieczenie i szczypanie, które trwały przez dłuższy czas. To było bardzo niekomfortowe i nie dawało mi żadnej pewności co do skuteczności produktu. Co więcej, krem ten sprawił, że moja skóra stała się bardziej sucha. Zamiast pomóc w walce z zaskórnikami, wydaje się, że przeciwnie - pogorszył stan mojej skóry, sprawiając, że była bardziej podrażniona i przesuszona. Najbardziej rozczarowujące było jednak to, że nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów. Zamiast pomóc w redukcji zaskórników, wydaje się, że ten krem sprawił, że stały się one jeszcze bardziej widoczne. Moja skóra nie wydaje się być bardziej klarowna ani zdrowsza po jego użyciu. Więcej do niego nie wrócę, tubkę musiałam wyrzucić bo boję się ją komukolwiek oddać.
    Wady:
    • Podrażnienie i szczypanie - jednym z głównych problemów jest to, że produkt może podrażnić skórę i wywołać uczucie szczypienia, co jest niekomfortowe.
    • Przesuszenie skóry -krem przesusza skórę, co jest szczególnie niepożądane, gdy walczysz z problemami skórnymi, które często wymagają odpowiedniego nawilżenia.
    • Brak efektów i pogorszenie stanu skóry - nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów, a nawet doświadczyłam pogorszenia stanu skóry, co jest istotnym minusem produktu.
    Drogeria Super-Pharm
  • 10 marca 2023 o 23:48
    Sprawdza się jako krem na dzień
    Używałam tego kremu z przerwami na wypróbowanie innych, jednak znów do niego powróciłam. Mam cerę mieszaną, że skłonnością do powstawania niedoskonałości (zdarza się, że konkretnych :-D). Nakładam go tylko rano przed zaaplikowaniem podkladu, a współgra on praktycznie z każdym. Nie roluje się i stefa T w ciągu dnia dzięki niemu mniej się wyświeca. Wygladza skórę, nie wysusza, nie zapycha. Jeśli chodzi o redukcję niedoskonałości to nie ma co się oszukiwać, ale w parę dni cudów to nawet antybiotyk nie zdziała. Jednak ich ilość się zmniejsza, to na pewno. Do tego mam skórę wrażliwą i często inne kremy ją podrażniały, tak tutaj tego nie ma :)