Serum do włosów

Marion Kuracja octowa, Spray do włosów z octem jabłkowym

• 2 listopada 2021 o 20:41
    Przyjemny produkt w niskiej cenie
    Zacznę od tego, że posiadam włosy długie, dość gęste lecz cienkie z wykonanym sombre na naturalnym kolorze. Sprayu od Marion używałam głównie na włosach wilgotnych. Zauważyłam, że ułatwiał rozczesywanie natomiast po wysuszeniu włosy były gładsze, błyszczące oraz nie puszyły się. Produkt nie obciąża włosów. W zbyt dużych ilościach może powodować przesuszenie. Jeśli chodzi o zapach to myślę, że większości osób przypadnie do gustu jednak ja w okresie ciąży nie byłam w stanie go znieść, musiałam odstawić odżywkę i wróciłam do niej jakiś czas po porodzie. Obecnie zapach może jakoś szczególnie mnie nie zachwyca ale również nie przeszkadza. Ogólnie jeśli potrzebujemy wygladzenia i chcemy dodać swoim kosmykom blasku polecam wypróbować kurację octowa od Marion.
    shewild
    5 maja 2021 o 21:49
    Może nie kuracja, ale doraźna pomoc
    Nigdy nie stosowałam płukanek octowych, chociaż wiele o nich słyszałam, więc ten spray do włosów to taka inna forma wypróbowania o co chodzi z tym octem. Mam włosy cienkie, delikatne, szybko tracące świeżość, skóra głowy szybko się przetłuszcza, ale włosy same w sobie potrzebują sporo nawilżenia. Wydaję się idealną kandydatką na ocenę tego produktu. I po zużyciu całej butelki stwierdzam, że źle nie jest, ale też nie jestem jakoś niesamowicie zachwycona. Spray z całą pewnością radzi sobie dobrze jako nabłyszczacz i wygładzacz do włosów. Po jego użyciu mniej się puszyły, były bardziej zdyscyplinowane, ale nie mam tu na myśli przyklepania tylko zdrowy efekt gładkich włosów. Trochę lepiej się rozczesywały i ogólnie łatwiej było je ogarnąć po spryskaniu ich sprayem. Przez dłuższy czas używałam sprayu codziennie (kilka psików na wysuszone włosy), ale niestety zauważyłam, że zaczął je lekko podsuszać. W moim przypadku więc sprawdził się lepiej używany raz na parę dni. Spray ma piękny zapach zielonego jabłuszka. Przebijają w nim octowe akcenty, ale tylko przy rozpylaniu, później nic już takiego nie czuć. Opakowanie jest dobrze zaprojektowane, atomizer wyrzuca z siebie bardzo drobną mgiełkę. Tym sposobem używany nawet codziennie wystarcza na kilka miesięcy. Nie wiem czy sięgnę jeszcze po ten produkt, może jeśli włosy będę mieć zdrowsze i bardziej odżywione to jeszcze bardziej docenię efekt wygładzenia, a na razie daję mu trzy zasłużone gwiazdki.
  • 27 października 2020 o 18:42
    Jabłuszko octowe działa
    Kuracje tym sprayem używam od paru miesięcy . Pryszcze włosy godzinę przed myciem głowy , jak dla mnie ma milusi zapach czuć jabłuszko a ocet też jest wyczòwalny , lecz nie przeszkadza to ani nosowi czy oczom . Włosy są bardziej błyszczące i nie puszą się aż tak . Czyli działa .
    Zalety:
    • Cena ok
    • Wygodna aplikacja
    • Ładny zapach
    • Włosy błyszczą
    • Włosy nie puszą się aż tak
  • 30 marca 2020 o 17:02
    Świetny
    ➡️Buteleczka z pompka, która działa bez zarzutów ➡️Zapach na początku octowy, później ładnie pachnie jabłuszkiem (utrzymuje się w miarę długo na włosach) ➡️Ułatwia rozczesywanie ➡️Wydajny ➡️Pozostawia włosy miękkie i gładkie w dotyku ➡️Nie przesusza włosów, delikatnie nablyszcza ➡️Nie obciąża
  • 23 marca 2020 o 15:03
    Średniaczek!
    Spray umieszczony jest w plastikowej butelce o pojemności 130 ml, która wyposażona jest w wygodny atomizer. Aplikacja jest łatwa, sprawna, nic nie chlapie. Wydobywa produkt w postaci lekkiej mgiełki. Zapach ładny, przyjemny - czuć jabłuszka, po wyschnięciu włosów zapach znika. Octu na szczęście nie czuć! Produkt rozpylamy na suche lub lekko zwilżone włosy, następnie delikatnie rozczesujemy. Nie spłukujemy! Jeśli chodzi o efekty to fajnie ułatwia rozczesanie włosów, a po wysuszeniu lepiej się układają, nie puszą i nie elektryzują. Dodatkowo są miękkie i gładkie, ale jakiegoś efektu WOW nie widać. Mimo to warto wypróbować, bo cena fajna!
    Otrzymałam do testów od marki/producenta