Mleczka do ciała

Cece of Sweden Hello Nature, Coconut Oil Body Milk Mleczko do ciała `Olejek kokosowy`

3 na 51 opinię

• 6 sierpnia 2022 o 14:55
    Dla mnie średni, delikatny ale ciężko się wchłania
    Lubię testować różne balsamy zwłaszcza które ładnie pachną. Balsam kupiłam na wyprzedaży zaciekawił mnie bo nigdy nic nie miałam z tej firmy. Opakowanie to tuba wygodna do aplikacji produktu. Sam balsam jest dość gęsty ale dobrze rozprowadza się na skórze natomiast dla mnie za wolno się wchłania. Po nasmarowaniu zostają białe ślady które trzeba długo wklepywac żeby się wchłonęły. Balsam dobrze nawilża bo ma w składzie dobre składniki w większości naturalne. Zapach jest bardzo delikatny kokosowy osobiście wolę mocniejsze nuty ten tu jest bardzo słabo wyczuwalny. No i wychodzi że jestem wybredna, niby wszystko super naturalny skład i dobrze nawilża i w ogóle ale coś mi nie pasuje jakoś mi nie podszedł. Pewnie go nie kupię ponownie ale Wam polecam samemu wypróbować.