Bazy pod makijaż

Pierre Rene Eyeshadow Primer Matująca baza pod cienie

• 3 września 2022 o 15:40
    Bardzo dobra baza
    Makijaż wykonuje codziennie , czasem w upalne dni rezygnuje z podkładu ale oczy muszę mieć pomalowane. Używam cieni drogeryjnych a nie tych wysokopółkowych więc lubię mieć pewność że będą się trzymać nienagannie na oku przez cały dzień dlatego używam baz pod cienie. U wielu osób nie jest to obowiązkowe , dobrze sprawdza im się w tej roli korektor. Ja lubię mieć zawsze jakąś bazę w kuferku. + kosztowała 25 zł .Niby dużo ale patrząc na jej wydajność to myślę że cena jest w granicach rozsądku. Ja używałam ją kilka miesięcy. + ma ona biały kolor co potęguje intensywność cieni zwłaszcza tych kolorowych czy neonowych. Ma to być baza matująca ale w odczuciach pod palcami jest lekko tłustawa, śliska. Po nałożeniu robi się matowa. + zamknięta jest w małej czarnej tubce co pozwala ją higienicznie aplikować. Całość wygląda profesjonalnie. +cienie idealnie przylegają do powieki i nie rolują się . Kolory cieni są wzmocnione , podczas blendowania nie robią się plamy ani dziury. Kosmetyki przyklejają się do bazy równomiernie. Nie ma znaczenia czy nakładamy cienie tanie czy drogie wszystkie pięknie wyglądają na oku. Śmiało mogę polecić ten produkty
  • 19 stycznia 2022 o 10:11
    Genialna
    Tania, a świetnie spełnia swoją rolę. Cienie dobrze się na niej trzymają, nie rolują się, baza podbija ich kolory, do tego powieka się nie "poci", więc jest dobra dla tłustych powiek. Cena bardzo dobra, wydajność dużą. Polecam, ja będę do niej wracać.
  • 24 czerwca 2021 o 12:08
    Wspaniała baza
    Jest to dopiero druga baza pod cienie, którą miałam okazję testować, ale już wiem, że trafiłam na wspaniały produkt i długo się z nią nie rozstanę. Jest to także pierwszy raz, kiedy wystawiam jakiemukolwiek produktowi najwyższą ocenę. Opakowanie bazy to bardzo wygodna i poręczna mała tubka, z której bez problemy dozujemy odpowiednią ilość produktu. Baza nakłada się bardzo szybko i nie roluje się pod kremem pod oczy. Baza ma biały kolor, przez co ładnie rozjaśnia powiekę i zostawia ją matową. Cienie nałożone na bazę wspaniale do niej przylegają, nie robią plam i świetnie się rozcierają. Baza utrzymuje makijaż przez absolutnie cały dzień w nienaruszonym stanie.
    Zalety:
    • Produkt polski
    • Cruelty-free
    • Łatwość aplikacji
    • Przedłuża trwałość makijażu oczu
    khloe
    11 maja 2021 o 21:00
    To jest najlepsza baza, której kiedykolwiek używałam.
    Mam okropnie trudne powieki. Bardzo tłuste, cienie po pół godzinie się na nic rolują. Próbowałam już chyba wszystkich baz na rynku, od 10 do 100 Zł. I wreszcie znalazłam TĄ. Tą, która jest ideałem. Zacznijmy od tego, że wreszcie ktoś pomyslal i wsadził ta bazę do tubki, a nie beznadziejnego okrągłego opakowania, gdzie kobiety z dłuższymi paznokciami mogą pomarzyć o wyciągnięciu jej ze słoiczka. Tu jest tubka. Szybko, sprawnie, higienicznie. Baza jest biała, lekko rozjaśnia powiekę Od razu zasycha, daje przyjemny, pudrowy mat. Cudownie podbija kolor cieni. I co najważniejsze. FENOMENALNA TRWAŁOŚĆ. Nałożona z rana wytrzymuje cały dzień. I to nie byle jaki. Upalny, 30 stopniowy dzień, do tego intensywne ćwiczenia wieczorem. Pot się z człowieka leje, a makijaż oka jak nałożony rano. Genialny produkt Nic lepszego nie znajdziecie.
  • 19 stycznia 2021 o 16:06
    Profesjonalny produkt za 15 zł?
    W tej cenie nie znajdziecie nic lepszego! Bazę zakupiłam w promocji w Hebe za 14,99 zł. W czarnej, wygodnej tubce znajduje się 10 ml produktu, co przy tak wydajnej formule wystarczy nam na bardzo długi czas. Do pokrycia obu powiek wyciskam z tubki ok 3 mm produktu. Olbrzymim plusem dla mnie jest formuła w białym kolorze, dzięki czemu świetnie podbije każdy kolor cienia. Produkt nie zbiera się w załamaniu powieki, co miało u mnie miejsce w przypadku baz innych marek. Świetnie trzyma kolory, bardzo dobrze aplikuje się na nią cienie zarówno gdy baza jest mokra jak i po zastygnięciu na powiece! Gdy tylko baza wskoczy ponownie na promocję - biegnę zrobić zapasy!
    Zalety:
    • formuła