Bazy pod makijaż

AA Wings of Color Matt Balance Primer Baza matująco - wygładzająca

Nasi użytkownicy zostawili 250 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 maja 2025 o 11:24
    Szkodzi, a nie pomaga.
    Mam cerę mieszaną z tłustą strefą T, a wysuszonymi polikami. Na codzień używam podkładu Loreal "True matt" - miałam problem z tym, że podkreśla tą suchość w kilku miejscach. Kupiłam tę bazę i jestem w szoku, bo, UWAGA, po 3h, CAŁA TWARZ SPŁYWAŁA MI JAK OLEJ. Czegoś takiego, to w życiu nie miałam! Dlatego nie uwierzyłam... Dałam tej bazie drugą szansę. W dniu gdy nie musiałam iść do pracy, tylko siedziałam w domu... TO SAMO. Po godzinie, gdy dotknęłam czoła, to już było tłuste i się ścierało z podkładem. Pomyślałam sobie - No aż niemożliwe... może nałożę pędzlem a nie gąbką? A Może palcami? Próbowałam wszystkiego. 3 tygodnie dawałam temu szanse. Wyrzuciłam do śmieci. I produkt i pieniądze.
  • 1 maja 2025 o 18:05
    Przedłuża trwałość makijażu
    Świetna baza matująco - wygładzająca, która nie dosyć, że przedłuża trwałość makijażu, to jeszcze sprawia, że skóra się mniej przetłuszcza - matuje ją na długo. Jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania - bazy od AA. Świetna jakość i bardzo dobrze sprawdza się na skórze. Ma delikatną konsystencję, która bardzo szybko się wchłania i pozwala na nakładanie makijażu. Dla mnie rewelacja. Makijaż wygląda bardzo długo i jest mega trwały.
  • 2 sierpnia 2024 o 15:39
    !!!
    AA Wings of Color Matt Balance Primer to baza, która naprawdę zasługuje na uwagę, jeśli szukasz czegoś, co pomoże Ci osiągnąć matowe, gładkie wykończenie makijażu. Po pierwsze, ta baza robi świetną robotę, jeśli chodzi o matowienie skóry. Ma lekką, jedwabistą konsystencję, która natychmiast wygładza skórę i pomaga zniwelować nadmiar sebum. Dzięki niej podkład lepiej się rozprowadza i trzyma na miejscu przez cały dzień, co jest szczególnie fajne, jeśli masz problem z błyszczeniem w strefie T. Formuła bazy jest przyjemna i nie obciąża skóry. Nie czuć jej na twarzy, a skóra wygląda naturalnie i zdrowo. Wygładza pory i drobne nierówności, co sprawia, że makijaż wygląda na bardziej perfekcyjny i trwały. Jedynym minusem, który może się pojawić, jest to, że baza może trochę przesuszać, jeśli masz bardzo suchą skórę. Dlatego warto zadbać o dobre nawilżenie przed jej aplikacją. Podsumowując, AA Wings of Color Matt Balance Primer to świetna baza dla osób, które chcą uzyskać matowe i gładkie wykończenie. Działa naprawdę dobrze i utrzymuje makijaż w ryzach przez cały dzień, więc warto ją wypróbować, jeśli szukasz efektywnej bazy matującej.
  • 8 lipca 2024 o 7:53
    Baza matująco - wygładzająca
    Mam cerę tłustą- baza skutecznie redukuje świecenie się skóry, co jest szczególnie pomocne dla mnie. Produkt ma właściwości wygładzające, co pomaga w lepszym rozprowadzeniu podkładu i innych kosmetyków. Baza jest lekka i nie zapycha porów. Baza przedłuża trwałość makijażu, co jest dużym plusem na długie dni lub ważne wydarzenia. Baza zostawia lekką białą powłokę na skórze, która jednak zanika po nałożeniu podkładu.
    Agafii
    9 czerwca 2024 o 22:48
    No sama nie wiem..
    Baza brzmi jak stworzona do mojej cery. Mam tłustą cerę, która lubi mi płatać figle. Często skraca ona trwalosc produktow do makijażu i powoduje ich ścieranie. Dlatego skusiłam się na tą bazę matująco- wygładzającą. Ale czy było warto? Nie. Baza może i ułatwia rozprowadzanie produktu na twarzy i podkład dobrze się jej trzyma, ale nie przedłuża ona trwałości całego makijażu. Nie zmienił się czas wyświęcania się mojej cery. Producent w moim przypadku spełnił tylko jedną obietnice- wygładzenie, natomiast matu jak nie było, tak i nie ma .
    Zalety:
    • Wygładza
    • Łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • Nie przedłuża trwałości makijażu
    • Nie matuje skóry