Peelingi do twarzy

Nature Queen Multifunkcyjny peeling do twarzy `Papaina i ekstrakt z orzecha włoskiego`

• 4 stycznia 2024 o 11:34
    Całkiem spoko
    Dobry peeling, zawiera dość ostre lecz grube drobinki, skóra po nim jest ładnie oczyszczona i dobrze wchłania krem. Zapach ładny. Poza tym nie widzę jakiegoś nadzwyczajnego działania a cena jest dość wysoka więc raczej nie kupię ponownie. No i wolę drobniejsze cząsteczki peelingujące typu korund.
  • 7 kwietnia 2023 o 10:05
    Działa:)
    Jako posiadaczka cery mieszanej, przetłuszczającej się mam większe pole do popisu jeśli chodzi o wybór peelingu. W swojej pielęgnacji stosuje zarówno te mechaniczne jak i enzymatyczne Multifunkcyjny Peeling do Twarzy Nature Queen to połączenie dwóch formuł. *peeling ma ciekawą konsystencję bo żelową, która dobrze się rozprowadza po skórze i również bez problemu się z niej zmywa *produkt moim zdaniem ma bardziej działanie enzymatyczne ponieważ drobinek ścierających jednak nie ma dużo, dzięki czemu nie ma obaw o podrażnienie skóry *cera po takim zabiegu wygląda świeżo, promiennie. Jest oczyszczona i wygładzona. *kosmetyk naturalny *szata graficzna rozpoznawalna dla marki
  • 5 kwietnia 2023 o 14:14
    Przyzwoity, ale szału nie ma
    Peeling jest bardzo przyzwoity, ale nie oszalałam na jego punkcie. Może dlatego, że wcześniej używałam Loreala i jego rozświetlające i wygładzające działanie było natychmiast widoczne na skórze. W tym przypadku efekt jest dużo mniej spektakularny. Skóra, owszem, jest gładsza, ale jest to bardzo delikatny efekt. Nie do końca pasuje mi zapach, który jest ... żaden. Wolę jak coś ładnie pachnie :) Plus za skład.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    Trissh
    19 lutego 2023 o 18:58
    Super Gładka Cera
    Peeling zaskoczył mnie bardzo pozytywnie w kwestii działania- drobinki, które posiada produkt nie są bardzo ostre dzięki czemu delikatnie perlingują skórę. Po użyciu skóra jest gładka oraz miękka i fajnie oczyszczona.
    • Gładkość skóry
    • Super zapach
  • 3 listopada 2022 o 8:42
    Jedwabista gładkość
    Jest to połączenie peelingu enzymatycznego z ziarnistym, co razem daje bardzo zadowalający efekt. Peeling ma żelową konsystencję, a w nim znajdują się drobinki orzecha włoskiego. Enzymatyczne działanie zapewnia papaina - naturalny enzym występujący w owocach papai, która rozpuszcza martwy naskórek, a drobinki orzecha go usuwają podczas delikatnego masażu przy zmywaniu peelingu. Peeling łatwo się rozprowadza i bez problemu zmywa. Ma przyjemny rześki zapach. A efekty? Jak dla mnie super, ponieważ skóra jest świetne oczyszczona, miękka i gładka jak jedwab. Po tym peelingu mam wrażenie, że skóra znacznie lepiej wchłania serum i krem. Polecam!
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Świetnie wygładza skórę
    • Nadaje skórze zdrowy wygląd
    • Przyjemny zapach
    • Wydajny