Korektory do twarzy

Lovely Magic Pen Korektor do twarzy

notino.pl
Korektor do twarzy - Lovely Magic Pen Concealer Korektor do twarzy - Lovely Magic Pen Concealer
Bodyland.pl
Lovely Korektor do Twarzy Magic Pen 2

Nasi użytkownicy zostawili 338 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2025 o 21:28
    Definitywne nie
    Korektor do twarzy marki Lovely to korektor w plastikowym pisaku, który poprzez przekręcenie końcówki umożliwia nam wydobycie korektora. Przyznaję, że skusiła mnie niska cena i byłam bardzo ciekawa jak korektor się sprawdzi i czy będzie miał dobre krycie. Sam korektor charakteryzuje się niezbyt gęstą konsystencją, a wybór odcieni jest stosunkowo niewielki. Konsystencja korektora jest po prostu zbyt rzadka, co w połączeniu z niewygodnym aplikatorem sprawia, że jego nałożenie staje się problematyczne. Na pewno trzeba wspomnieć o tym, że krycie tego produktu jest bardzo słabe, zatem dla osób szukających korektora, który skutecznie zakrywałby niedoskonałości nie będzie on dobrym wyborem. Po aplikacji produkt szybko się zmywa, co negatywnie wpływa na jego trwałość. Opakowanie oraz aplikator wykonane są z plastiku, ale największą wadą tego korektora poza brakiem krycia jest to, że jest on niestety bardzo niewygodny w użyciu i nieporęczny. Warto zaznaczyć, że aplikator jest integralną częścią korektora, co sprawia, że opakowanie ma formę pisaka, stąd nazwa korektora 'Magic Pen'. Dodatkowo korektor ma według mnie nieprzyjemny zapach, a jego trwałość jest zerowa, gdyż produkt ściera się w szybkim tempie. Niestety działanie korektora nie spełniło moich oczekiwań, bo przede wszystkim nie zdaje egzaminu z kryciem i nie radzi sobie z maskowaniem przebarwień ani wyprysków. Nawet po nałożeniu grubszej warstwy korektor jedynie nieznacznie zakrywa niedoskonałości, a efekt jest wyjątkowo nietrwały. Wydajność korektora również na minus. Warto zainwestować trochę więcej i mieć korektor o znacznie lepszym działaniu i kryciu. Pomimo niskiej ceny produktu, nie poleciłabym jego zakupu, gdyż za podobną kwotę można znaleźć znacznie lepsze korektory do twarzy.
    • Opakowanie jest okej
    • Dostępność
    Wady:
    • Bardzo słabe krycie
    • Nieprzyjemny zapach
    • Niewygodna aplikacja
    • Słaba wydajność
    • W ogóle nie jest trwały
  • 27 sierpnia 2024 o 11:39
    Znamy się już chwilę ale czy to długo potrwa?
    Korektor Lovely, Magic pen kupilam w Rossmanie. Opakowanie to taki beżowy pisak, by wydobyć korektor należy przekręcić dolna część opakowania. Jesy ono niewielkie, poręczne. Aplikator ciekawy pędzelek.Bylam bardzo zdziwiona ,że udało się dobrać ,odpowiedni jasny kolor korektora. Korektor ma gęstą konsystencję, łatwo go aplikować. Lekki, tak naprawdę bardzo delikatnie kryjący. Skóra po nałożeniu korektora jest jakby nawet trochę rozświetlona. Nie wiem czy kupię ponownie. Produkt spełnia swoje zadanie, nie wysusza skóry, ale czy będzie to nasza znajomość na dłużej, tego nie wiem.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Łatwo dobrać jasny odcień korektora
    • Nie wysusza
    • W niskiej cenie
    Wady:
    • Bardzo delikatne krycie
    Mvjaaaa
    16 czerwca 2024 o 20:06
    Bardzo słaby produkt
    Korektor jest w formie pisaka z pędzelkiem. Podczas aplikowania należy przekręcić końcówkę aby produkt mógł się wydostać. Przy przekręcaniu produktów zdobywa się bardzo dużo. Formuła korektora jest bardzo płynna i lekka ma bardzo słabe krycie praktycznie zerowe. Zapach jest bardzo lekki nie drażni. Korektor ma bardzo małą gamę kolorystyczną przez co ciężko dobrać do siebie idealny odcień.
    Zalety:
    Wady:
    • Kolor
    • Formuła
  • 19 marca 2024 o 19:49
    Nie kupię ponownie tego produktu
    Kupiłam go na jakieś promce w Rossmann bo skusiła mnie niska cena ale produkt okazał się totalną porażką . Zacznę od tego że aplikator nie przypadł mi do gustu ma formę wbudowanego pędzelka a produkt wydostaje się poprzez przekręcenie końcówki ale niestety albo wydobywa się za mało produktu tak że nie ma czym pracować albo za dużo i większość się marnuje więc trudno wycelować odpowiednią ilość , kolejnym minusem jest to że produkt ma praktycznie zerowe krycie , moich cieni pod oczami nie zakrył wgl z niedoskonałościami nie poradził sobie bardzo słabo , po pewnym czasie zaczął się mocno ciastkować , pojemność tego korektora jest mała + przy aplikacji większość się marnuje to produkt jest bardzo niewydajny . Niestety ale nie sięgne po ten produkt ponownie.
  • 17 lutego 2024 o 19:55
    jestem na nie
    Jedyny plus to umiarkowanie jasny kolor i łatwa dostępność. Jednak jego krycie jest bardzo słabiutkie. Cena jest niska, ale opakowanie starcza na bardzo krótko, bo pojemność jest malutka, więc mimo wszystko się nie opłaca. Nie jestem też fanką opakowania "przekręcanego", które nie dozuje kosmetyku prawie nic albo za dużo, więc się marnuje i zostaje na zakrętce.