Serum do twarzy

Loreal Revitalift Laser Trzy Peptydy Serum Przeciw Oznakom Starzenia 30ml
L'Oréal Paris Revitalift Laser

• Dzisiaj o 1:08
    Revitalift Laser – Nowy Wymiar Pielęgnacji Anti-Age
    L'Oréal Paris Revitalift Laser z trzema peptydami to lekkie, szybko wchłaniające się serum, które przy regularnym stosowaniu wyraźnie poprawia jędrność i elastyczność skóry. Już po kilku dniach mogłam poczuć, że moja skóra jest gładsza, bardziej napięta i nawilżona. Peptydy wspierają regenerację, a formuła nie zapycha porów i dobrze sprawdza się pod makijażem. To dobry wybór dla osób szukających skutecznej, a zarazem przystępnej pielęgnacji przeciwstarzeniowej.U mnie sprawdził i szczerze poleciłam go też siostrze.
  • Dzisiaj o 0:19
    Nawilża, Rozświetla, napina skórę
    Na wstępie zaznaczę,że jestem posiadaczką skóry mieszanej. W niektórych punktach stresu mam nieco przesuszoną skórę. Mam 35 lat. Serum zamknięte jest w szklanej buteleczce. Opakowanie produktu wygląda bardzo ekskluzywnie. Produkt ma pipetkę,więc z łatwością się aplikuje serum na twarz. Serum ma lekką żelową konsystencję. Ja bardzo lubię sera o takiej konsystencji. Serum ekspresowo się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkości na skórze,ani nie obciąża jej. Nie pozostawia żadnego nalotu na skórze. Jeśli chodzi o zapach to delikatny. Jak dla mnie idealny. Ja serum zawsze stosuję wieczorem. To taka moja rutyna pielęgnacyjna. Serum napina skórę, nawilża ją, niweluje oznaki starzenia, wygładza zmarszczki, wyrównuje koloryt. Po przebudzeniu rano mam wrażenie,że moja skóra jest bardziej wypoczęta i pełna blasku.! Polecam
  • Wczoraj o 23:57
    Skuteczne serum w walce z redukcją zmarszczek
    Serum znajduje je w szklanej buteleczce z wygodną i ułatwiającą odmierzenie odpowiedniej ilości.Pojemność to 30 ml, konsystencja jest dość gęsta, produkt jest wydajny, wystarczy niewielka ilość do rozprowadzenia na twarzy.Szybko sie wchłania.Dobrze nawilża i rozświetla skórę. Pomaga wyrównać koloryt skóry.Jest to skuteczny produkt redukujący widoczność zmarszczek,wygładzający drobne linie. Idealnie nadaje się pod makijaż. Spełnił moje oczekiwania,jestem bardzo zadowolona z efektów stosowania. *Posiada kartonowe opakowanie zewnętrzne
    natty08
    Wczoraj o 23:56
    Serum, które pozytywnie zaskakuje
    Od jakiegoś czasu szukałam serum, które faktycznie przyniesie efekty, a przy tym będzie przyjemne w codziennym stosowaniu. I tak wpadło mi w ręce L’Oreal Paris Revitalift Laser Trzy Peptydy – serum przeciw oznakom starzenia, które bardzo szybko przekonało mnie do siebie. Już po kilku dniach zauważyłam, że skóra stała się bardziej gładka, miękka i naprawdę dobrze nawilżona. Czułam też delikatne napięcie, które sprawiło, że skóra wyglądała na bardziej wypoczętą. Ale to nie wszystko! Koloryt cery poprawił się, a twarz nabrała zdrowego blasku i świeżości, co od razu rzuca się w oczy. Duży plus daję za konsystencję – serum jest lekkie i szybko się wchłania, więc mogę śmiało nakładać je zarówno rano, pod makijaż, jak i wieczorem. Nie ma mowy o tłustym filmie czy uczuciu lepkości, co jest dla mnie ogromnym plusem. Zapach jest subtelny i przyjemny – taki, że aż chce się po nie sięgać każdego dnia. Co mnie dodatkowo ucieszyło, to fakt, że serum nie podrażnia mojej skóry ani się nie roluje. To ważne, bo zdarzało mi się, że inne produkty potrafiły płatać figle. Podsumowując – L’Oreal Paris Revitalift Laser Trzy Peptydy to serum, które naprawdę zrobiło na mnie wrażenie. Jeśli szukacie produktu, który w krótkim czasie poprawi wygląd skóry, będzie przyjemny w użyciu i sprawdzi się zarówno rano, jak i wieczorem – zdecydowanie warto je wypróbować.
  • Wczoraj o 23:53
    Serum L’Oréal Revitalift — codzienna pielęgnacja przeciwzmarszczkowa
    Serum z L’Oréal Paris spełniło moje oczekiwania. Ma lekką, nietłustą formułę, która szybko się wchłania i nie zostawia uczucia lepkości. To dla mnie ważne, bo lubię nakładać serum zarówno rano pod makijaż, jak i wieczorem przed snem. Po kilku tygodniach zauważyłam, że skóra jest gładsza i bardziej jędrna. Drobne zmarszczki stały się mniej widoczne, a cera wygląda na bardziej rozświetloną i wyrównaną pod względem kolorytu. Skóra wydaje się też lepiej nawilżona i zdrowsza. Opakowanie jest wygodne — szklana buteleczka z pipetką ułatwia precyzyjne dozowanie. Konsystencja serum jest delikatna, dobrze się rozprowadza i nie pozostawia tłustej warstwy. Nie nazwałabym go „botoksem w butelce”, ale na pewno pomaga wygładzić skórę i poprawić jej kondycję. To solidny produkt, który chętnie polecę znajomym i sama pewnie do niego wrócę.