Balsamy do ciała

Fluff Superfood, Moisturising Body Cream Nawilżająca śmietanka do ciała `Brzoskwinia z karmelem`

Fluff Śmietanka do Ciała Brzoskwinia z Karmelem 150ml
Fluff Fluff Śmietanka do ciała brzoskwinia i karmel 150ml

• 30 stycznia 2025 o 17:58
    Otula konsystencją i zapachem
    Śmietanka od fluff była dla mnie ciekawym podejściem do nawilżania skóry. Dostałam ją w prezencie i przeczytaniu hasła śmietanka uznałam, że będzie gęsta i tłusta. Myliłam się. Śmietanka ma lejącą, nietłustą konsystencję. Po aplikacji pozostawia na skórze chroniącą przed utratą powłokę. Odżywia i nawilża skórę. Zapach jest dość specyficzny. Jednym pasuje, drugim nie. Mi przypomina bardzo słodką watę cukrową, która na początku jest super, otula, ożywia i nadaje dobrego humoru, potem przejada się i jest mdła.
  • 4 grudnia 2024 o 16:25
    Przyjmemny, ale zapach nie każdemu się spodoba
    Fluff Śmietanka do Ciała – Brzoskwinia i Karmel to balsam, który od razu przykuwa uwagę swoim zapachem. Jest słodki, wyraźny, a jednocześnie dość specyficzny – z jednej strony otulający, z drugiej na pewno nie dla każdego. Kojarzy się z zimowym deserem – czymś ciepłym, kremowym i pełnym słodyczy. Dla mnie to zdecydowanie zapach na chłodniejsze dni, kiedy chcę poczuć coś przytulnego i „miękkiego”. Ale ostrzegam – jeśli nie jesteś fanką intensywnych aromatów, to może nie być najlepszy wybór. Jeśli chodzi o działanie, śmietanka spełnia swoje obietnice. Konsystencja jest gęsta, kremowa, bardzo treściwa – trochę jak deserowy mus. Podczas nakładania zostawia na skórze delikatną warstwę, ale szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Skóra po użyciu jest miękka, dobrze nawilżona i przyjemna w dotyku. Efekt utrzymuje się przez długi czas, co jest dużym plusem, zwłaszcza zimą. Dodatkowo śmietanka jest bardzo wydajna, a cena – około 10 zł – sprawia, że warto dać jej szansę. To ciekawy wybór, jeśli szukasz czegoś, co wyróżnia się zarówno działaniem, jak i nietuzinkowym, zimowym zapachem.
    Zalety:
    • wydajność;
    • cena;
    • działanie - nawilżenie i wygładzenie skóry;
    • konsystencja produktu;
    • bardzo ładne opakowanie - miłe dla oka
    Wady:
    • specyficzny zapach
  • 27 czerwca 2024 o 21:49
    Niezły
    Ten balsam (śmietanka) do ciała jest bardzo wydajna, starczyła mi na pół roku. Ma cudowny zapach, kojarzył mi się on z wakacjami(wtedy go kupiłam), za każdym razem gdy go używałam czułam wakacyjny klimat. Dobrze się rozprowadzał ale trochę się kleił dlatego zawsze musiałam odczekać kilka minut. Lecz uwielbiam tą konsystencję i zdecydowanie kupiłabym go ponownie.
  • 21 czerwca 2024 o 3:49
    Okej produkt
    W poszukiwaniu balsamów o lekkiej konsystencji sięgnęłam po śmietankę. Konsystencja faktycznie jest przyjemna, choć produkt na skórze się marze i niemal za każdym razem musiałam go wklepywać. Zostawia fajne uczucie nawilżenia. Zapach dla mnie był okropny, w ogóle nie czułam brzoskwini, jedynie jakiś dziwny karmel. Opakowanie niewygodne, produkt mało wydajny, zapach nieprzyjemny - szkoda, bo mógłby trafić do moich ulubieńców ze względu na nawilżenie i lekką konsystencję.
  • 27 marca 2024 o 5:35
    Sztuczna śmietanka
    Nie polubiłam tego produktu, przede wszystkim za zapach który jest mega sztuczny. Słabo się wchłania, trzeba bardzo długo wcierać. Jeśli chodzi o nawilżenie i odżywienie było okej. Skóra na 2 dzień była gładka. Produkt wydajny, opakowanie wygodne.
    Zalety:
    • nawilżenie i wygładzenie skóry
    Wady:
    • wchłanianie (słabe)
    • zapach (sztuczny)