Pasty do włosów dla mężczyzn

Skino Pasta matująca do stylizacji włosów

• 26 grudnia 2023 o 22:27
    Jest ok
    Guma znajduje się w małym Czarnem słoiczku o pojemności 100 g zawiera również zielone tło. Szata graficzna to taka najprostsza a z boku są zawarte najpotrzebniejsze informacje. Guma do włosów jest całkiem gęsta, lekko klejąca i białego kolorku. Ma ona taki całkiem chemiczny zapach, który całkiem długo utrzymuje się na włosach. Jak zauważyłam to ta guma nic nie robi jedynie to włosy były oklapnięte, ale za to przy kucyku dobrze trzyma ułożone włosy i żadne włoski nie odstają.
    kkdd22
    26 maja 2021 o 10:50
    Skino - pasta do stylizacji włosów
    Używa jej mój mąż. Ma krótkie włosy, pastę zakupił aby ujarzmić, ułożyć czasem niesforne, odstające kosmyki. I jest zadowolony z produktu. Pasta ma konsystencję i wygląd kremu, jest koloru białego. Posiada dość intensywny zapach, dla mnie akceptowalny. Całość zamknięta w plastikowym, czarnym, wysokim słoiku.
    Zalety:
    • przyjemne opakowanie
    • mąż zadowolony z działania produktu
  • 3 stycznia 2021 o 22:31
    Moje włosy jej nie lubią
    Używałam z tej serii gumy do włosów i byłam zadowolona. Jednak pasta bardzo mnie zawiodła. Opakowanie to mały słoiczek w kolorze zielono czarnym. Moje włosy są grube i gęste. Lubią się przetłuszczać. Mam krótką fryzure ale lubię czasem postawić sobie włosy z tyłu głowy. Lekko żeby nikogo nie przestraszyć i żeby było ładnie. Niestety ta pasta nie unosi włosów. Bardziej powoduje że włosy są oklapnięte. Nie utrwala fryzury. Skleja włosy. Bardzo przetłuszcza włosy. Ma dość sztuczny zapach który długo utrzymuje się na włosach. A tego nie lubie.
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja włosy
    • Przetłuszcza bardzo włosy
    • Nie utrwala fryzury
    • Włosy są oklapnięte a nie uniesione