Pasty do zębów

BlanX White Shock, Power White Treatment Intensywny system wybielający

stomatologicznysklep.pl
Blanx White Shock Treatment 50ml + BlanX Led Bite (intensywny system wybielający)
ELECTRO.PL
Mediaexpert.pl
E-Glamour.pl

• 9 października 2024 o 22:06
    dobry zestaw do odświeżenia bieli
    Moje zęby były wybielone profesjonalnie wiele lat temu i od tego czasu już nigdy nie wróciły do odcienia wyjściowego. Regularnie odświeżam ich biel. Postanowiłam wypróbować ten zestaw. Już po samej paście zęby wyglądają na bielsze, pasta ładnie usuwa osad i przez to wybiela je optycznie. Pasta skitecznie czyści jamę ustną i odświeża oddech. W połączeniu z led bite, daje efekt odświeżonego uśmiechu. Polecam wypróbowanie+
    Zalety:
    • odświeża biel
    • dobrze czyści zęby
    Vamur
    20 października 2022 o 15:46
    Nie widzę efektów
    Mam naturalnie dość białe zęby, więc produkt kupiłam głównie z ciekawości, może z jakąś niewielką nadzieją, że je trochę dodatkowo rozjaśni. Na spektakularne efekty nie liczyłam jednak tutaj nie ma właściwie żadnego… Stosowałam regularnie aż do całkowitego zużycia pasty, zrobiłam sobie zdjęcia podglądowe z kolornikiem dentystycznym przed i po. Odcień nie zmienił się w ogóle. Nie jestem zadowolona, szkoda czasu. Lepiej kupić paski wybielające.
    Zalety:
    • Przyjemna w używaniu pasta
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Brak widocznych efektów
  • 29 marca 2022 o 17:29
    Blanx zestaw
    Świetny produkt z bardzo fajna pasta przystosowana do naświetlania że światłem Led. Bardzo ładnie wybiela moje ząbki trzymamy 10 minutek i tak codziennie Efekt jest murowany ja jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Bezproblemowo wybielimy ząbki
    • Krótki czas, dobre efekty
    • Dobry smak pasty.
    • Nie podrażnia dziąseł, zębów.
    Wady:
    • Nie ma.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 3 kwietnia 2021 o 19:54
    Blanx White Skock
    Używam Blanx white shock pasty wybielającej oraz tej nakładki z lampą od dwóch tygodni i nie dość że efektów zero to od kilku dni zaczęły mi jakieś nerwy przechodzić po zębach Dziś w nocy cała noc bolały mnie żeby a zwłaszcza górne Nie mogłam spać Nie polecam i przestrzegam wszystkie osoby Nie powinno być coś takiego na rynku Boję się że zniszczyłam płytkę i będą mnie ciągle boleć teraz :(
    Wady:
    • Brak efektów
    • Zniszczona płytka przez naświetlanie lampa
  • 30 stycznia 2021 o 0:43
    Shockiem bym tego nie nazwała
    W moim przypadku coś tam wybiela, ale nie jest to spektakularny efekt. Bardziej odświeża uśmiech. Stosuję już drugi tydzień i widzę, że jest jakaś tam niewielka różnica. Może nie zauważam, bo jednak jest to stopniowy proces. Instrukcja jest do kitu :D ja stosuję pastę 2x dziennie. Po myciu parę minut naświetlam lampką, co pare dni stosuję ją 10 min. Zawsze staram się mieć wtedy na zębach trochę tej pasty. Co jest fajne - nie ma żadnego podrażnienia czy nadwrażliwości. Pasta faktycznie jest wydajna. Ogólnie mam pozytywne odczucia, biorę pod uwagę to, że po prostu drogeryjne wybielacze chyba nie wywierają specjalnego wrażenia na moich zębach. Zdecydowałam się na zakup dopiero w cenie promocyjnej - i dobrze.