Szampony do włosów

Green Pharmacy Szampon do włosów osłabionych i zniszczonych `Rumianek lekarski` (nowa wersja)

• 2 listopada 2022 o 21:43
    Ulubieniec z dawnych lat
    Ten szampon był dla mnie hitem! Kilka lat temu w moim kręgu zainteresowań były składniki, które rozjaśniałaby włosy, a rumianek to dość znana substancja. Owszem efektem nie było zejście kilka tonów, ale podczas używania latem miałam wrażenie że jest ich więcej. Do tego w tamtym czasie zmagałam się z ogromnym przetłuszczaniem i radził sobie z tym dobrze
    Zalety:
    • dobre oczyszczenie, cena, wydajność, obecność rumianku w składzie
    Noelma_
    19 czerwca 2022 o 8:55
    Przeciętny szampon do codziennego użytku
    Moje włosy > rozjaśnione po refleksach robionych dwa / trzy razy do roku. >Swojego czasu problemy z ich wypadaniem. >Suche końcówki Szukałam szamponu który uniesie je od nasady, odżywi. Postawiłam więc spróbować z szamponem ziołowym z rumiankiem. Mamy tutaj - Wyciąg z rumianku -flawonoidy zwalczające wolne rodniki. - witamina C. Szampon bardzo przeciętny w swoim działaniu. Zawsze po szamponie nakładam odżywkę lub maskę. Włosy bez nich byłyby po tym szamponie lekko przesuszone w przypadku mojego blondu. Szampon w umiarkowanym stopniu nadał włosom lekkość czy elastyczność. Bardzo dobrze oczyszcza.
    • wydajny
    • dobrze oczyszcza
    • nie powoduje podrażnienia skóry głowy
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • brak większego nawilżenia
    • lekkość, połysk, elastyczność osiągnięta w umiarkowanym zakresie
  • 14 czerwca 2022 o 22:50
    Brak efektów i mało wydajny
    Produkt zakupiłam w drogerii za mniej niż 10 zł. Zamknięty jest w ciemnej buteleczce, wizualnie wyglada bardzo ładnie i ekologicznie. Zapach jest dość ziołowy, nie utrzymuje się na włosach. Konsystencja jest dość płynna, jednak potrzeba bardzo dużo produktu aby umyć dłuższe włosy, co sprawia ze produkt jest bardzo mało wydajny. Włosy po umyciu były świeże, skóra głowy oczyszczona. Nie zauważyłam jednak żadnych efektów poprawy kondycji włosów.
  • 14 czerwca 2021 o 17:35
    Nie mogę dać więcej gwiazdek ze względu na obciążanie włosów
    plusy: + delikatny rumiankowy zapach + dobrze się pieni + dosyć dobrze oczyszcza + nie plącze włosów minusy: - rzadka konsystencja - obciąża włosy inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + szeroka dostępność - niezbyt wydajny
  • 28 lutego 2021 o 16:00
    Polecam
    Mam włosy gęste, puszące się.I szampon do włosów, sprawia że włosy ładnie pachną, fajnie się rozczesują i są gładkie. Może lepiej zadziała na włosy rzadkie nie tak puszące jak moje.
    • Naturalny skład