Kremy do twarzy dla mężczyzn

Nivea Men, Sensitive, Nawilżający krem do twarzy dla mężczyzn do skóry wrażliwej

NIVEA Men Sensitive 48h Nawilżający Krem do Twarzy 50ml
Nivea Men Sensitive łagodzący krem nawilżający 50ml

• 13 listopada 2020 o 19:36
    Fajny , nawet na prezent
    Święta idą,prezentów czas!Dobrze jest się rozejrzeć za tego typu uniwersalnymi produktami,które z pewnością każdy wykorzysta. Ja krem kupiłam mężowi przy okazji zakupów w Biedronce za 15zł:) słoiczek jest szklany i solidny, zapakowany dodatkowo w kartonik,bez foli. Ładnie się prezentuje na półce. Krem ma lekką formułę, szybko się naklada i wchlania. Pozostawia lekki męski zapach oraz wypielęgnowaną skórę. Nawilża i koi drobne podrażnienia skóry. Poproszę więcej takich promocji!:)
  • 11 września 2020 o 9:36
    Stosowany przez męża
    Większość męskich kosmetyków ma intensywny zapach. Nie w tym przypadku. Krem ma delikatną nutę zapachową, na którą mój mąż od razu zwrócił uwagę. Bardzo dobrze nawilża i łagodzi skórę nawet po goleniu, a jako, że on goli się praktycznie codziennie i pracuje w przemyśle ciężkim, krem spisał się na 5+. Z tego co mi powiedział przez jakiś czas czuł go na skórze, jakby krem tworzył barierę ochronną. Dodatkowo ma lekką konsystencje i szybko się wchłania. Mąż posiada inny krem od Nivea, ale ten również mu się spodobał. Pojemnik jest o pojemności 50ml. Po otwarciu zużyć w ciągu 12 miesięcy.
    • nawilżenie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 6 września 2020 o 12:53
    Mega nawilżenie , cudowny zapach.
    Krem dorwałam podczas buszowania w Rossman , mój facet skarżył się na podrażnienia podczas golenia , a zwykłe pianki i kremy z niższej półki nie spełniały jego oczekiwań. A podrażniały jeszcze bardziej skórę i wywoływały reakcję alergiczne. Kremik ładnie pachnie , co za tym idzie nie drażni nozdrzy jak inne. Po nałożeniu od razu czuć ulgę w pieczeniu i nawilżenie. Skóra wydaje się delikatniejsza i gładka. Zdecydowanie nasz faworyt :) Kolejną zaletę kremiku jest to że posiada naturalne składniki takie jak rumianek - witamina e.
    Zalety:
    • ładny nie drażniący zapach
    • łatwo się rozsmarowuje
    • naturalne składniki , rumianek , witamina e
    • szybko się wchłania
    • przynosi szybko ulgę , nie uczula
    • nie pozostawia tłustej skóry
    • pozostawia uczucie świeżości
    Wady:
    anime5
    4 sierpnia 2020 o 14:55
    Nivea Men Sensitive
    Krem jest super. Dzięki swojej lekkiej formule łatwo się rozsmarowywuje i od razu można poczuć jak skóra staje się miękka i delikatna. Świetnie nawilża od pierwszego użycia. Zapach jest trwały ale nie intensywny co moim zdaniem jest na plus. Nie lubię facetów pachnących jak regał perfum w drogerii ;-) . Krem z pewnością dla każdego faceta.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • lekka formuła
    • super nawilżenie
    • brak tłustego filmu
    • przystępna cena
    Otrzymałam do testów od marki/producenta