Peelingi do ciała

Yves Rocher Reparation, Gommage Riche Corps Vegetal Karite Odżywczy peeling do ciała z masłem karite

• 14 czerwca 2023 o 11:12
    Przyjemny
    Peeling bardzo ładnie pachnie orzechami. Ma kremową konsystencję. Drobiny są małe, ale skuteczne. Nie pozostawia skóry tłustej, ale nawilżoną i widocznie wygładzoną. Minusem jest małe opakowanie i trudność w wydobyciu produktu do końca.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
  • 11 lutego 2023 o 9:44
    Dla mało wymagającej skóry jest ok
    Peeling nie jest zły, chociaż nam zdecydowanie lepsze w tej kategorii produktów. Dostałam go w prezencie i zużyłam do końca, więc zasługuje na recenzję. Przede wszystkim zapach - ciepły, komfortowy, trochę orzechowy. Konsystencja balsamu z zatopionymi drobinkami ściernymi, dobrze rozprowadza się na skórze. Delikatnie masuje skórę i wygładza ją. Łatwo go spłukać, nie pieni się Jak na tą cenę regularną opakowanie jest dość małe. Nie wiem, czy do niego wrócę - na rynku jest sporo innych, myślę że ciekawszych.
  • 27 grudnia 2022 o 22:17
    Balsam a nie peeling.
    Jak w tytule recencji - produkt nie ma praktycznie nic wspólnego z peelingiem... Baaaaardzo delikatny, znikoma ilość mikroskopijnych drobinek. Starczył mi na kilka użyć. Ładny, delikatny zapach.
  • 9 grudnia 2022 o 17:39
    Krem z peelingującymi drobinkami
    Peeling ma konsystencję gęstego kremu z małymi drobinkami. Drobinki nie są za ostre, nie jest to zdzieracz, ale działanie złuszczające jest zauważalne. Myślę, że jest dobry do delikatnej skóry. Łatwo się go nakłada. Podczas aplikacji nie pieni się w ogóle. Przypomina to bardziej smarowanie się kremem i masaż drobinkami. Oczywiście ten krem (jak go nazwałam) się nie wchłania, ale za to łatwo zmywa. Skóra po nim jest wygładzona i mięciutka. Wyjątkowo przyjemna w dotyku. Zapach kosmetyku jest słodki, troszkę wanilii i orzeszków, bardzo przyjemny i odprężający, na ciele nie utrzymuje się długo. Produkt nie uczula i nie podrażnia. Dobrze oczyszcza skórę. Cena regularna jak na peeling jest zawyżona, trzeba szukać promocji. Polecam!
  • 16 listopada 2022 o 18:34
    Średni peeling
    Peeling otrzymałam jako darmowy produkt za dowolny zakup jednak nie jestem zadowolona z jego działania. Uwazam że nie ma zbytnich rezultatów jesli chodzi o nawilżenie czy wygladzenie skóry. Skóra wygląda jak po użyciu samego żelu pod prysznic. Dosyć sporo peelingu trzeba wykorzystać na skórę, muszę przyznać że ma bardzo ładny zapach, ale ogólnie nie spełnił moich oczekiwań.