Balsamy do ust

Bodyland.pl
Bodyboom FaceBoom Balsam intensywnie nawilżający Słodki kus

• 22 kwietnia 2025 o 19:55
    FaceBoom Basic,Intensywnie nawilżający balsam do ust `Słodki kusiciel`
    Balsam jest zamknięty w małym różowym słoiczku. Ma lekko różowy, pudrowy kolor. Po mimo tego balsam nie zostawia koloru na ustach. Nawilża usta i pozostawia na nich ładny blask. Wyglądają na miękkie. Ma bardzo słodki zapach i smak.
  • 7 kwietnia 2025 o 12:45
    Nie jest to mój ulubieniec, ale się sprawdza
    Balsam otrzymałam w wyprawce ze szkoły rodzenia, a więc nie pozostało mi nic innego jak go przetestować i to nawet już w szpitalu. Produkt znajduje się w malutkim, uroczym słoiczku w pudrowym kolorze charakterystycznym dla kosmetyków Face Boom. Konsystencja jest dość zwarta, aksamitna, a zapach i posmak słodziutki. Jestem posiadaczką dość suchych ust, często z odstającymi skórkami, więc wybór produktu mocno nawilżającego jest dla mnie kluczowy. Balsam aplikuje się bez problemu, jakiś czas pozostaje na ustach jako połyskująca warstwa. Pomimo tego, że balsamik ma różowy kolor to w żadnym stopniu nie barwi ust. Jak przy tego typu produktach trzeba często go reaplikować. Po chwili nawet czuć już taką potrzebę. Osobiście pomimo tego, że nawet dobrze zmiękcza usta to nie przemawia do mnie jego „wazelinowość”. Jakoś nie lubię takiego efektu.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Nawilża usta
    Wady:
    • Wymusza częstą reaplikację
    • Mało higieniczny typ opakowania
    • Pozostawia efekt wazeliny, co dla mnie jest wadą
  • 23 lutego 2025 o 20:33
    Piękność różu cudownego
    Miałam okazję przetestować balsam do ust FaceBoom, i muszę przyznać, że to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył! Podsumowując – balsam do ust FaceBoom to świetny wybór dla osób, które szukają lekkiego, nawilżającego i naturalnego produktu do codziennej pielęgnacji ust. Idealnie sprawdzi się w chłodniejsze dni, a jego przyjemna formuła sprawia, że chce się go używać regularnie!
    Zalety:
    • Świetne nawilżenie – usta są miękkie, wygładzone i dobrze odżywione już po pierwszym użyciu.
    • Lekka, ale treściwa formuła – nie jest zbyt ciężki ani lepki, więc komfortowo się go nosi.
    • Przyjemny zapach i smak – delikatny, nieprzytłaczający, ale bardzo przyjemny.
    • Naturalny skład – FaceBoom słynie z produktów bogatych w naturalne składniki, co jest dużym plusem.
    • Estetyczne opakowanie – poręczne, ładne i wygodne w użytkowaniu.
    Wady:
    • Trwałość – jak większość balsamów do ust, wymaga częstej reaplikacji.
    • Brak koloru – jeśli ktoś szuka produktu, który jednocześnie barwi usta, może się rozczarować.
    • Może być za lekki na bardzo mocno spierzchnięte usta – w takim przypadku konieczne będzie częstsze stosowanie.
  • 14 czerwca 2024 o 18:00
    Uroczy kusiciel
    Intensywnie nawilżający balsam do ust FaceBoom spełnił swoje zadanie na nich suchych , spierzchniętych , pękających ustach . Ciekawa miła konsystencja , ma też słodkawy smak po aukcji na usta co jest dla mnie uroczym akcentem ;) efekt nawilżający był wyczuwalny już po pierwszej aplikacji a przy regularnym stosowaniu - po dwóch dniach - już nie miałam tego efektu ściągnięcia , szorstkości czy suchości ust ;) może ten słoiczek nie jest do końca poręczny na wyjazd ale mi chodzi o działanie nie wygląd a działanie naprawdę polecam .
    Zalety:
    • Efekt widoczny odrazu nawilżenia , wygładzenia
    • Słodkawy posmak
    • Konsystencja dobrze rozprowadza się na ustach
    Wady:
    • Forma słoiczka jako opakowanie na wyjazdy nieporęczna
  • 7 czerwca 2024 o 13:36
    must-have w mojej codziennej pielęgnacji ust
    Od samego początku zakochuje się w jego zapachu, który jest równocześnie subtelny i intrygujący. Wystarczy jedno delikatne dotknięcie, aby poczuć, jak odżywcze składniki balsamu otulają moje usta, pozostawiając je aksamitnie gładkie. Jedną z rzeczy, które uwielbiam w tym produkcie, jest jego praktyczne opakowanie. Mały rozmiar sprawia, że mogę zabrać go ze sobą wszędzie, a aplikacja jest łatwa i wygodna. Nie muszę się martwić o suche i spierzchnięte usta, ponieważ "Słodki kusiciel" jest moim niezawodnym towarzyszem na co dzień.
    Zalety:
    • Intensywnie nawilżająca formuła.
    • Piękny zapach.
    • Praktyczne opakowanie.

Zobacz także inne Balsamy do ust