Płyny do demakijażu

Ziaja Pianka oczyszczająca do skóry normalnej i bezproblemowej

Ziaja
notino.pl
Bodyland.pl

• 24 kwietnia 2025 o 15:44
    Mega!
    Ekstra pianka,delikatna,super zapach,skóra gładka po użyciu,czuć świeżość i oczyszczenie,za tą cenę jest naprawdę ekstra,bardzo polecam,kupowałam już kilka razy pianki isana i każdą kupię ponownie
    Zalety:
    • Formuła
    Wady:
    • Brak wad
  • 14 kwietnia 2025 o 21:28
    Przyjemna
    Testowałam wszystkie 3 pianki z tej serii od Ziaji i muszę stwierdzić, że ta najmniej przypadła mi do gustu. Odnoszę wrażenie, że jest "najmocniejsza" z całej serii, co nie do końca podoba się mojej skórze. Moim faworytem jest najdelikatniejsza "biała" pianka :) Mimo to, warto dać jej szansę, bo cena jest bardzo przystępna! :)
    C_in_i
    19 stycznia 2025 o 22:37
    Przypadła mi do gustu
    Piankę dostałam w prezencie. Produkt używałam zazwyczaj do porannej toalety i wystarczył mi na ok 2.5 miesiąca. Pianka jest bardzo przyjemna. Delikatnie myje i oczyszcza skórę twarzy pozostawiając uczucie świeżości. Stosując ją ani razu nie miałam uczucia ściągania i swędzenia, co bardzo sobie cenię, gdyż mam cerę suchą. Zapach nie jest intensywny i nie jest charakterystyczny. Po zużyciu całego opakowania dosłownie do ostatniej kropli, gdyby mi ktoś teraz podsunął pod nos tester i kazał potwierdzić czy to zapach tego kosmetyku, miałabym nie lada problem. Pompka nie zacięła się ani razu, zużyłam produkt do ostatniej kropli, bez najmniejszego problemu. Jest to naprawdę przyjemny kosmetyk, nie ma się do czego doczepic.
    annaskc
    21 lipca 2024 o 10:01
    Lekka pianka do mycia twarzy. Ładnie pachnie, jest wydajna i dobrze oczyszcza skórę.
    Pianka zamknięta jest w plastikowej butelce koloru jasnoróżowego z wygodnym atomizerem w białym kolorze. Niestety pod koniec użytkowania pompka zaczęła się psuć i blokować, za co niewielki minus. Na przodzie opakowania znajdziemy podstawowe informacje o produkcie, że jest przeznaczony do skóry normalnej i bezproblemowej oraz że jest to produkt wegański. Wymienione są również skladniki pianki, takie jak: inulina, mleczan sodu, kwas mlekowy, PCA, prowitamina B5. Pianka ma pojemność 150 ml i starcza na około 1.5 miesiąca stosowania- ja używałam jej dwa razy dziennie. Produkt dokładnie myje twarz, pozbywając się resztek makijażu, ale nie podrażniając skóry. Mam skórę skłonną do alergii, ale ten produkt a żaden sposób nie spowodował negatywnych reakcji ze strony mojej skóry. Zapach pianki jest delikatny, kwiatowy. Bardzo przypadł mi do gustu, bo nie lubię mocno zapachowych kosmetyków do twarzy. Podsumowując, jestem zadowolona z działania pianki Ziaja. Dobrze oczyszcza moją skórę, nie podrażnia jej, ładnie pachnie i jest wydajna. Jedyny minus za to, że pompka się popsuła i przestała się podnosić, co utrudniało wydobycie pianki, ale na szczęście stało się to już pod koniec opakowania.
    Zalety:
    • Korzystna cena
    • Ładny zapach
    • Łagodne oczyszczenie
    • Delikatna dla skóry
    • Wydajna
    Wady:
    • Atomizer się popsuł
  • 19 lipca 2024 o 12:37
    bardzo dobre oczyszczenie
    Mam skórę normalną, w ostatnim czasie trochę podrażnioną i przesuszoną. Pianka bardzo dobrze oczyszcza twarz, nie szczypie w oczy, nie podrażniła mi jeszcze bardziej mojej skóry - a wręcz odwrotnie, ukoiła ją. Raczej kupię kolejne opakowanie. Pianka ma delikatny zapach. Można dorwać w bardzo dobrej cenie.